Αναγκάστηκε να επιστρέψει το μωράκι που υιοθέτησε, επειδή το μετάνιωσαν οι βιολογικοί γονείς

Αναγκάστηκε να επιστρέψει το μωράκι που υιοθέτησε, επειδή το μετάνιωσαν οι βιολογικοί γονείς

Η 31 ετών Σάρα είχε λιγότερες από 1% πιθανότητες να συλλάβει με φυσικό τρόπο, οπότε προσέγγισε ένα γραφείο υιοθεσίας με τον σύζυγό της Κρις 32 ετών.

Σύντομα, τους ενημέρωσαν ότι μπορούν να υιοθετήσουν ένα κοριτσάκι κάτι που τους έκανε να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Όμως, η χαρά τους αυτή δεν κράτησε για πολύ.

Μία ώρα πριν το ζευγάρι δεχθεί το χαρμόσυνο τηλέφωνο από το γραφείο υιοθεσιών, είχαν μάθει πως η Σάρα, παρά τις προβλέψεις των γιατρών, είχε μείνει έγκυος με φυσικό τρόπο.

Παρόλα αυτά, προχώρησαν και την διαδικασία υιοθεσίας και πήραν το νεογέννητο μωράκι στο σπίτι τους το οποίο αγάπησαν σαν δικό τους.

ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

Πέντε μέρες μετά, όμως, εμφανίστηκαν οι βιολογικοί γονείς του κοριτσιού μετανιωμένοι και το διεκδίκησαν. Έτσι η Σάρα, με πόνο ψυχής, αναγκάστηκε να επιστρέψει το μωράκι.

«Όταν μας πήραν τηλέφωνο να μας πουν τα δυσάρεστα νέα, την κρατούσα στην αγκαλιά μου και την τάιζα. Η απόγνωση που ένιωσα ήταν τεράστια. Μας φάνηκε σαν πραγματικός θάνατος γιατί ξέραμε ότι πιθανότατα δεν θα την ξαναδούμε» είπε για τον απρόσμενο αποχωρισμό που βίωσε. «Αυτό το μωρό, έστω και για τόσες λίγες μέρες, μας έκανε γονείς» εξομολογείται συντετριμμένη.

Μάλιστα, ο πόνος και η θλίψη που ένιωσε ήταν τόσο βαθύς, που φοβήθηκε μην αποβάλλει από τη στενοχώρια της. Ευτυχώς, όμως, πήγαν όλα καλά και λίγους μήνες αργότερα γεννήθηκε ο γιος του ζευγαριού, ο Noa.

Έκτοτε, υιοθέτησαν ακόμα ένα αγοράκι, τον Levi, ενώ καλωσόρισαν ακόμα ένα μωρό στην οικογένειά τους το οποίο είναι σήμερα 2 μηνών.

Σήμερα, μητέρα τριών παιδιών, δηλώνει ευτυχισμένη χωρίς, όμως, να ξεχνά ποτέ το κοριτσάκι που κράτησε έστω και για λίγο στην αγκαλιά της.

Πηγή: kidspot.com.au

Διαβάστε επίσης:

Σιαμαία ενωμένα στο κεφάλι βλέπουν για πρώτη φορά το ένα το άλλο

«Ο πατέρας της την ταρακούνησε τόσο που της προκάλεσε τύφλωση και εγκεφαλική παράλυση»

«Δεν γνώριζα πόσα παραπάνω έκανα για την οικογένειά μας μέχρι που χώρισα»