Μεγαλείο ψυχής: Νοσηλεύτρια εντατικής νεογνών υιοθετεί 14χρονη μαμά και τα πρόωρα τριδυμάκια της

Μεγαλείο ψυχής: Νοσηλεύτρια εντατικής νεογνών υιοθετεί έφηβη μαμά και τα πρόωρα τριδυμάκια της

Η Shariya ήταν μόλις 14 ετών, όταν έφερε στον κόσμο τα τριδυμάκια της. Μάλιστα, γεννήθηκαν πρόωρα, στις 26 εβδομάδες και πέρασαν τους πρώτους τέσσερις μήνες της ζωής του στην εντατική νεογνών. Η Κατρίνα, η νοσηλεύτρια που ήταν στο πλευρό της, ήταν κι εκείνη μητέρα πέντε παιδιών, η οποία εργαζόταν για 23 χρόνια στην εντατική.

Οι δυό τους ανέπτυξαν έναν πολύ στενό δεσμο, αντάλλαξαν τηλέφωνα και συχνά συναντιούνταν από κοντά για να συζητούν θέματα ανατροφής. Έτσι, αποφάσισε να βοηθήσει την έφηβη μαμά και να ταΐζει τα μωράκια για να μπορεί κοιμάται εκείνη.

Όταν, όμως, η Shariya είχε περιπέτειες με τις αρμόδιες υπηρεσίες για τα παιδιά, όταν ένα από τα παιδιά της αναγκάστηκε να νοσηλευτεί, η Κατρίνα αποφάσισε να υιοθετήσει την 14χρονη και τα τρία της μωρά, προκειμένου να μείνουν όλοι μαζί, παρά το γεγονός, ότι κι εκείνη είχε άλλα πέντε.

Όταν το 14χρονο κορίτσι έπρεπε να μείνει τέσσερις μήνες στην νεογνολογική εντατική με τα προωράκια της, η Κατρίνα της είπε: «Θα είμαι εδώ για σένα». Και από τότε έχτισαν μία βαθιά φιλία. Παρά την πρώτη εικόνα που είχε για την κοπέλα, η νοσηλεύτρια ήξερε, ότι θα ήταν στη ζωή της για πάντα από εδώ και πέρα. Η νεαρή μαμά δεν ήταν έτοιμη για όλες αυτές τις ευθύνες, όπως αλλαγή πάνας, τάισμα και γενικότερα όλες τις υποχρεώσεις που έχουν τρία μωρά.

Μετά το εξιτήριο, η μητέρα γύρισε στο σπίτι της, χωρίς ωστόσο ο πατέρας των παιδιών να βρίσκεται στο «κάδρο». Η νοσηλεύτρια έκανε τα πάντα για την έφηβη μητέρα και τα παιδιά της πολύ πριν τελικά τους υιοθετήσει όλους. Ένα από τα παιδιά της αργότερα χρειάστηκε νοσηλεία και οι Υπηρεσίες Πρόνοιας χρειάστηκε να ελέγξει το σπίτι της. Όταν ο υπάλληλος είδε την κατάστασή της, αποφάσισε, ότι τα παιδιά θα πρέπει να δοθουν σε υπηρεσία αναδοχής.

Τότε η έφηβη, κάλεσε την Κατρίνα και εκείνη πια πήρε τη μεγάλη απόφαση, καθώς δεν ήθελε να χωριστούν η μαμά με τα μωρά.

Η Κατρίνα δημιούργησε έναν ερανικό λογαριασμό, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τις σπουδές της Shariya και τα μωρά της, έτσι ώστε να έχουν ένα οικονομικό «μαξιλάρι»

Διαβάστε επίσης:

SOS για επικίνδυνα προϊόντα – Από παιδικό σκούτερ μέχρι βρεφικό καρότσι

Συγκινητικό βίντεο: Μπαμπάς σώζει τα νεογέννητα διδυμάκια του από τα πλημμυρισμένα νερά

Ο «Χάρι Πότερ» θα γίνει μπαμπάς – Έγκυος στο πρώτο τους παιδί η σύντροφός του (εικόνες)