Αγοράκι έπαθε σοβαρό έγκαυμα από απορρυπαντικό ρούχων που έχουν πολλά σπίτια

Πολλές γυναίκες και μαμάδες χρησιμοποιούν απορρυπαντικό σε ταμπλέτες στο πλυντήριο ρούχων χωρίς δεύτερη σκέψη.

Όμως, μία 28χρονη μητέρα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και σε άλλες μητέρες, αφότου ο 3χρονος γιος της έπαθε σοβαρό έγκαυμα από ταμπλέτα πασίγνωστης μάρκας, καθώς δεν διαλύθηκε μέσα στο πλυντήριο.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα, η ταμπλέτα έλιωσε σχεδόν πάνω στην πιτζάμα του μικρού της και του προκάλεσε έγκαυμα στο εσωτερικό του αγκώνα.

«Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο γιος μου έπαθε έγκαυμα από την μέσα πλευρά του αγκώνα του, καθώς η ταμπλέτα δεν διαλύθηκε μέσα στο πλυντήριο ρούχων. Αντίθετα, έλιωσε μέσα στο μανίκι της πιτζάμας του και δεν άφησε κάποιο ίχνος παρά μόνο μυρωδιά κι ένα μικρό κομματάκι πλαστικό», ανέφερε η μητέρα

« Το επόμενο πρωί το παιδί ξύπνησε με τα χημικά να έχουν κάψει το δερματάκι του. Το υλικό είχε γίνει καφέ στο σημείο από τη θερμότητα και προσπάθησα προσεκτικά να ξεκολλήσω την πιτζάμα από το χέρι του», πρόσθεσε.

Τρομοκρατημένη η μητέρα πήγε το παιδί στο τοπικό νοσοκομείο και είπε τι συνέβη. Οι γιατροί τη διαβεβαίωσαν, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουν ένα τέτοιο περιστατικό και περιποιήθηκαν το χέρι του 3χρονου.

Πηγη: The Sun

Διαβάστε επίσης:

Στο νοσοκομείο 3χρονος από επίθεση άγριας γάτας – Πώς βρέθηκε το ζώο στην κατοχή των γειτόνων

Αυτό είναι το Νο.1 πρόβλημα Δημόσιας Υγείας στην Κύπρο και αφορά τα παιδιά

«Ήταν καλός πατέρας και σύζυγος, πώς; Απλά τα έκανε όταν δεν έβλεπε κανείς»