Αδιανόητο: Οικογένεια βασάνισε μέχρι θανάτου 3χρονο κοριτσάκι σε 12ωρο εξορκισμό!

Αδιανόητο: Οικογένεια βασάνισε μέχρι θανάτου 3χρονο κοριτσάκι σε 12ωρο εξορκισμό!

Ένα κορίτσι 3 ετών βασανίστηκε και δολοφονήθηκε από την οικογένειά του σε έναν 12ωρο εξορκισμό στην εκκλησία του παππού της στην Καλιφόρνια.

Η μητέρα της, χαμογελώντας, δημοσίευσε αργότερα γελώντας ένα βίντεο στο οποίο έλεγε: «Ό,τι έγινε, έγινε».

Η μικρή Αρελί Χερνάντεζ βρέθηκε νεκρή στο πάτωμα μιας μικρής εκκλησίας στο Σαν Χοσέ τον περασμένο Σεπτέμβριο με «πολλαπλά τραύματα γύρω από τα μάτια, το πρόσωπο, το λαιμό και το στήθος της», σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που ήρθαν στη δημοσιότητα.

Ήταν εκεί με την μητέρα, τον θείο και τον παππού της που «πίστευαν ότι το παιδί είχε δαιμονιστεί και ήταν στην εκκλησία για να προσευχηθούν για εκείνη», σύμφωνα με την αναπληρώτρια εισαγγελέα Ρεμπέκα Γουάιζ.

Η 25χρονη μητέρα της, Κλαούντια Ελίζα Χερνάντεζ, είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν σίγουρη ότι η κόρη της είχε «καταληφθεί από ένα κακό πνεύμα» – μόνο και μόνο επειδή είχε ξυπνήσει φωνάζοντας, σύμφωνα με αστυνομικά έγγραφα που δημοσίευσε το Daily Beast.

Στη συνέχεια, πήγε με τον αδερφό της το παιδί στην εκκλησία όπου τους συνάντησε ο πατέρας τους, ο οποίος ήταν «αρχηγός της εκκλησίας και ισχυρίστηκε ότι είναι πιστοποιημένος πάστορας», ανέφερε η αστυνομική έκθεση.

Έφτασαν στις 6:30 το πρωί και τις επόμενες 12 ώρες, αφού την ακινητοποίησαν με την βία, έβαζαν τα δάχτυλά τους στο στόμα της για να της προκαλέσουν εμετό, κάτι που «πίστευαν ότι θα τη βοηθούσε να αποβάλει το πνεύμα», ανέφερε το έγγραφο.

«Ένα άτομο την κρατούσε από το λαιμό, ενώ κάποιος άλλος την κρατούσε γύρω από την κοιλιά και ένας τρίτο από τα πόδια της», έγραψαν οι αστυνομικοί.

«Τελικά, έκανε εμετό ένα διαυγές, μωβ υγρό», ανέφερε η έκθεση, με τη νεκροψία να προσδιορίζει ότι πέθανε από ασφυξία.

Η μητέρα «πίστευε ότι το θύμα πέθανε κάποια στιγμή μεταξύ 6:00 μ.μ. και 6:30 μ.μ.» — 12 ώρες αφότου έφτασαν στην εκκλησία, σημείωσε η έκθεση της αστυνομίας.

Ωστόσο, η οικογένεια δεν κάλεσε βοήθεια μέχρι τις 8:12 μ.μ., περίπου δύο ώρες αφότου πίστευαν ότι πέθανε — και «έκαναν τίποτα για να βοηθήσουν» την δουλειά, σημειώνεται στην έκθεση της αστυνομίας.

«[Η μητέρα] την στραγγάλισε πολλές φορές μέχρι που το κορίτσι έχασε τις αισθήσεις της, έβαλε τα χέρια της στο λαιμό της και συνέχισε να το κάνει για σχεδόν μια ολόκληρη μέρα», έγραψε η Ρεμπέκα Γουάιζ.

Η υπόθεση δεν ήρθε στη δημοσιότητα ούτε όταν η μητέρα κατηγορήθηκε επισήμως τον περασμένο Φεβρουάριο, παρά μόνο αυτή την εβδομάδα όταν δημοσιοποιήθηκαν τα δικαστικά έγγραφα.

Αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 25 ετών

Η Κλαούντια κρατείται χωρίς εγγύηση και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 25 ετών έως ισόβια κάθειρξη εάν καταδικαστεί, ενώ ο παππούς και ο θείος της απαλλάχθηκαν των κατηγοριών.

Μόλις έξι ημέρες πριν κατηγορηθεί, η 25χρονη δημοσίευσε ένα βίντεο σχεδόν 45 λεπτών στο YouTube για τη νεκρή κόρη της, όπου χαμογελαστή υπερασπιζόταν τον εαυτό της για τον τρόπο ανατροφής του κοριτσιού.

«Δεν μπορώ να αλλάξω αυτό που έγινε. Ό,τι έγινε, έγινε», είπε — μια φράση που επανέλαβε πολλές φορές. «Θα μπορούσα να στενοχωριέμαι για την όλη κατάσταση που πέθανε, αλλά δεν έχει νόημα, γιατί ό,τι έγινε, έγινε. Δεν είναι εδώ μαζί μου — ό,τι έγινε, έγινε», είπε στους 58 συνδρομητές του καναλιού Elisaa Santos.

«Ποιο είναι το νόημα; Απλώς θα πέσω ψυχολογικά όταν δεν υπάρχει λόγος να το κάνω αυτό. Δεν μπορώ να αλλάξω την κατάσταση. Όταν πέθανε ήταν μαζί μου», είπε η 25χρονη μητέρα, δείχνοντας ένα τατουάζ με το όνομα και την ημερομηνία γέννησης της κόρης της στο στήθος της, λέγοντας ξανά, «Ό,τι έγινε, έγινε».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «πολλοί άνθρωποι στράφηκαν εναντίον μου μετά τον θάνατο της κόρης μου», σημειώνοντας ωστόσο πως «ανησυχώ πολύ για αυτό γιατί ο Θεός ξέρει την αλήθεια και η αλήθεια πάντα βγαίνει στο φως».

Η αστυνομία είχε κληθεί στην ίδια εκκλησία πριν ένα μήνα αναζητώντας ένα μωρό που είχε απαχθεί, σημείωσε το τηλεοπτικό δίκτυο KRON. Η Γεσένια Γκουανταλούπε Ραμίρεζ, που κατηγορείται για την απαγωγή του μωρού, είναι ένα από τα μέλη της συγκεκριμένης εκκλησίας, ανέφερε το ρεπορτάζ.

«Το κίνητρο πίσω από την παράξενη απαγωγή, μέρα μεσημέρι, παραμένει υπό διερεύνηση», έγραψαν οι εισαγγελείς στην υπόθεση, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Διαβάστε επίσης:

Σχολείο στη Γκάνα απέκτησε θρανία με τη βοήθεια των μαθητών του Τσιρείου Δημοτικού Λεμεσού!

Τα πιο μικρά προωράκια του κόσμου έγιναν 3 ετών και είναι πιο χαρούμενα από ποτέ!

Ανήλικοι σκότωσαν και κρέμασαν τα γατάκια στη Λευκωσία – Σοκάρουν νέες λεπτομέρειες