Ανήλικοι σκότωσαν και κρέμασαν τα γατάκια στη Λευκωσία – Σοκάρουν νέες λεπτομέρειες

Ανήλικοι σκότωσαν και κρέμασαν τα γατάκια στη Λευκωσία - Σοκάρουν νέες λεπτομέρειες

Μετά τον σάλο και τη δημόσια κατακραυγή για τη βάναυση κακοποίηση ανυπεράσπιστων γάτων σε αυλή σχολείου της Λευκωσίας, οι αρχές έφτασαν στα ίχνη των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη εντοπίστηκαν οι ανήλικοι και ανακρίθηκαν. Η αστυνομία συνεχίζει τη διερεύνηση για να διαφανεί κατά πόσο προκύπτουν αδικήματα σε βάρος των ανήλικων.

Υπενθυμίζεται ότι κάτω των 14 ετών τα πρόσωπα δεν έχουν ποινική ευθύνη.

Τα έβαψαν με σπρέι, τα σκότωσαν και τα κρέμασαν

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, το περιστατικό έφερε στο φως της δημοσιότητας το Κίνημα Οικολόγων, όταν τα γατάκια εντοπίστηκαν κρεμασμένα.

Μάλιστα οι ανήλικοι έγραψαν στους τοίχους του σχολείου με το αίμα τους. Πρόκειται για 4 γατάκια τα οποία φρόντιζαν το προσωπικό του σχολείου μαζί με κάποιους μαθητές, φτιάχνοντάς τους και σπιτάκια.

Δεύτερο περιστατικό κακοποίησης με όπλο

Η αστυνομία των ζώων συνεχίζει να διερευνά και περιστατικό στη Λεμεσό όπου ανεγκέφαλοι έκαναν γατάκι στόχο σκοποβολής και το τραυμάτισαν με όπλο.

ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, άγνωστοι χρησιμοποίησαν γατάκι ως στόχο για να κάνουν σκοποβολή με τα φλομπέρ.

Σύμφωνα με ανάρτηση, «με ρωτούσε ο μικρός μου ο γιος πριν λίγες μέρες αν υπάρχουν ζώα «κακά» που θέλουν να σου κάνουν κακό! Η απάντηση μου ήταν πολύ γρήγορη και εύκολη : «Μάριε μου, του είπα, να μην φοβάσαι τα ζώα κανένα ζώο δεν είναι κακό! Να φοβάσαι και να προσέχεις μόνον τους ανθρώπους, γιατί υπάρχουν και ζουν ανάμεσα μας πολύ κακοί άνθρωποι!

Πέστε μου τι θα πω εγώ τώρα στον μικρό όταν πάμε στην Λεμεσό, στον παππού και στην γιαγιά και δει το αγαπημένο του γάτο σε αυτή την κατάσταση; Αν καταφέρει να βγει νικητής ζωής ο κακόμοιρος αφού κάποιοι «κακοί άνθρωποι» αποφάσισαν να τον κάνουν σκοποβολή με τα φλομπέρ την Κυριακή. Τα κατάφερε όμως ρε, κι δεν τον σκοτώσατε έτσι για να ξέρετε!

Διαβάστε επίσης:

Γλυκό πορτοκάλι και χυμούς από τα εσπεριδοειδή της αυλής κερνά αυτό το Δημοτικό Σχολείο!

Σοκ: Ανάδοχη μητέρα σκότωσε το μωρό που θα υιοθετούσε γιατί δεν άντεχε το κλάμα του!

Σχολείο στη Γκάνα απέκτησε θρανία με τη βοήθεια των μαθητών του Τσιρείου Δημοτικού Λεμεσού!