Χάρι – Μέγκαν: Ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας έκανε το ρατσιστικό σχόλιο για τον πρίγκιπα Άρτσι

Δεν λέει να κοπάσει ο κουρνιαχτός από την πολύκροτη συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Σε αυτή τη συνέντευξη είχε προκαλέσει αίσθηση η αποκάλυψη της Μέγκαν, ότι μέλος της βασιλικής οικογένειας «ανησυχούσε» για το χρώμα του δέρματος του πρίγκιπα Άρτσι, καθώς η Μέγκαν είναι μιγάς.

Σύμφωνα λοιπόν με τη Λαίδη Κόλιν Κάμπελ, εκείνη που φέρεται να έκανε το ρατσιστικό σχόλιο είναι η πριγκίπισσα Άννα, κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ και θεία του Χάρι.

Η λαίδη Κόλιν Κάμπελ ή Lady C όπως την αποκαλούν, είναι πρώην σταρ του I’m A Celebrity Get Me Out Of Here και αμφιλεγόμενη βασιλική βιογράφος. Βέβαια, όπως λέει η Κάμπελ, η ανησυχία της πριγκίπισσας Άννας δεν ήταν στην πραγματικότητα το χρώμα του δέρματος του παιδιού, αλλά η αμερικανική κουλτούρα της Μέγκαν.

Σχετικά άρθρα: Συγκλονίζει η Μέγκαν: Δεν ήθελαν να γίνει πρίγκιπας ο Άρτσι γιατί φοβούνταν για το χρώμα δέρματός του (video)

Η Λαίδη Κόλιν Κάμπελ, η οποία υπήρξε παντρεμένη με το λόρδο Κόλιν Άιβαρ Κάμπελ, υποστηρίζει ότι πηγή από το παλάτι της αποκάλυψε πως το βασιλικό μέλος που δεν κατονόμασαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ είναι η πριγκίπισσα Άννα, η κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ και θεία του Χάρι.

Η ίδια τόνισε ότι η συνομιλία είχε γίνει ανεπίσημα και η πηγή της υποστηρίζει ότι η ανησυχία της πριγκίπισσας Άννας δεν ήταν στην πραγματικότητα το χρώμα του δέρματος του παιδιού, αλλά η αμερικανική κουλτούρα της Μέγκαν, η οποία ερχόταν σε αντίθεση με τη βρετανική κουλτούρα και το πρωτόκολλο του Μπάκιγχαμ.

«Η πριγκίπισσα Άννα ανησυχούσε ότι αν ο γάμος προχωρούσε και υπήρχαν παιδιά θα υπήρχαν τεράστια προβλήματα, όχι λόγω του χρώματος της Μέγκαν, αλλά λόγω της αδυναμίας και της έλλειψης θέλησης από την πλευρά της  να εκτιμήσει τις πολιτισμικές διαφορές και να σεβαστεί το θεσμό και την οικογένεια της οποίας έγινε μέλος», είπε η Κάμπελ.

Διαβάστε επίσης: Στο σπίτι μαζί με τον Άρτσι θέλει να γεννήσει το δεύτερο παιδί της η Μέγκαν Μαρκλ