Συγκλονίζει η Μέγκαν: Δεν ήθελαν να γίνει πρίγκιπας ο Άρτσι γιατί φοβούνταν για το χρώμα δέρματός του (video)

«Βόμβες» εκτόξευσε η Μέγκαν Μαρκλ με ανοιχτές κατηγορίες προς το Παλάτι, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε με τον πρίγκιπα Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Μεταξύ άλλων κατηγόρησε τη βασιλική οικογένεια, ότι δεν ήθελε να χρίσει πρίγκιπα τον γιο της, Αρτσι, γιατί ανησυχούσε για το πόσο σκούρο θα ήταν το χρώμα δέρματος του γιου της, με σαφείς αναφορές για ρατσισμό.

Ανέφερε συγκεκριμένα πως της προκάλεσε «πόνο» η συμπεριφορά αυτή και κατηγόρησε το Παλάτι ότι αρνήθηκε να παρέχει προστασία στον Αρτσι 24 ώρες το 24ωρο, όπως συμβαίνει με όλα τα βασιλικά μέλη.

Όταν η Οπρα την ρώτησε λεπτομέρειες για το θέμα του τίτλου του Αρτσι, είπε συγκεκριμένα: «Τους μήνες που ήμουν έγκυος, την ίδια ώρα είχαμε συζητήσεις (με την βασιλική οικογένεια) του τύπου: δεν θα του δώσουμε ασφάλεια, δεν θα πάρει κάποιον τίτλο» και τόνισε ότι της εξέφρασαν ανοιχτά την «ανησυχία» τους για το χρώμα που θα είχε το παιδί.

«Μισό λεπτό. Εγινε τέτοια συζήτηση για το χρώμα του παιδιού;» ρώτησε την Μέγκαν Μαρκλ η Όπρα Γουίνφρεϊ με την τελευταία να απαντά: «Κάποια στιγμή και το τι θα σήμαινε αυτό, ή το πως θα έμοιαζε».

Η Οπρα πίεσε να μάθει το όνομα του μέλους της βασιλικής οικογένειας που έκανε αυτό το ρατσιστικό σχόλιο, ωστόσο η Μέγκαν Μαρκλ δεν προχώρησε στην αποκάλυψη.

Τα όσα είπε η Μέγκαν επιβεβαίωσε και ο Πρίγκιπας Χάρι.

«Δεν πρόκειται ποτέ να αποκαλύψω τις συζητήσεις που έκανα με την οικογενειά μου για το θέμα του χρώματος του γιου μου. Εκείνη την εποχή που έγιναν ήμουν σε περίεργη θέση, σοκαρισμένος. Δεν αισθάνομαι άνετα να το συζητήσω δημόσια. Αλλά η ερώτηση τι χρώμα θα έχουν τα παιδιά μπήκε στο τραπέζι αμέσως μετά τον γάμο, πριν ακόμα η Μέγκαν Μαρκλ μείνει έγκυος»

«Ήθελα να αυτοκτονήσω»

Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης, η Μέγκαν Μαρκλ δήλωσε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει.

«Ντρεπόμουν να το πω εκείνη τη στιγμή και ντρεπόμουν να το παραδεχτώ στον Χάρι. Αλλά ήξερα ότι εάν δεν το έλεγα- τότε θα το έκανα» είπε. «Απλά δεν ήθελα πια να είμαι ζωντανή».

«Αυτό ήταν μια σαφής, πραγματική, τρομακτική και συνεχής σκέψη». Η Μέγκαν Μαρκλ είπε πως «πίστευε ότι η λύση αυτή θα ήταν η καλύτερη για όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά.