Στο σπίτι μαζί με τον Άρτσι θέλει να γεννήσει το δεύτερο παιδί της η Μέγκαν Μαρκλ

Στο σπίτι τους στο Μοντεσίτο της Σάντα Μπάρμπαρα επιθυμεί να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της η Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι.

Η Μέγκαν περιμένει το δεύτερο παιδί της, που είναι κορίτσι, στις αρχές του καλοκαιριού, σύμφωνα με βασιλικές πηγές, και το μωρό θα είναι ο πρώτος γόνος της βασιλικής οικογένειας που γεννιέται στις ΗΠΑ.

Όταν ήταν έγκυος στον γιο της, Άρτσι, η Μέγκαν ήθελε να γεννήσει στο Frogmore Cottage, το σπίτι στη Βρετανία όπου έμενε με τον πρίγκιπα Χάρι, με την βοήθεια μιας ομάδας από γυναίκες μαίες.

Ωστόσο, ο Άρτσι είχε μια εβδομάδα καθυστέρηση και έτσι η Μέγκαν μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Λονδίνου, όπου γέννησε τις πρώτες πρωινές ώρες της 6ης Μαΐου του 2019.

Σχετικά άρθρα: Χάρι – Μέγκαν: Αποκάλυψαν το φύλο του μωρού τους που θα γεννηθεί το καλοκαίρι

Χάρι – Μέγκαν: Ποιο είναι το όνομα που θα δώσουν στο δεύτερο μωρό τους

Το πριγκιπικό ζεύγος μετακόμισε πέρυσι στο σπίτι του, αξίας 14.5 εκατ. δολαρίων, στο Μοντεσίτο, αφότου παραιτήθηκε από τα βασιλικά καθήκοντα.

Meghan Markle/Instagram official page

«Το σχέδιο της Μέγκαν ήταν να κάνει τοκετό στο σπίτι με τον Άρτσι, αλλά ξέρετε τι λένε ακόμη και για τα καλύτερα πλάνα», δήλωσε πηγή προσκείμενη στο ζευγάρι στη New York Post.

«Στο τέλος, οι γιατροί την συμβούλευσαν να πάει στο νοσοκομείο και το μόνο που την ενδιέφερε ήταν η ασφαλής γέννηση του Άρτσι. Αλλά έχει ένα όμορφο σπίτι στην Καλιφόρνια, ένα υπέροχο περιβάλλον για να φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι της», πρόσθεσε η πηγή.

Θα γίνει πριγκίπισσα, αν ανέβει στον θρόνο ο Κάρολος

Η γέννηση της κόρης τους, που θα γίνει πριγκίπισσα όταν ο παππούς της, πρίγκιπας Κάρολος ανέβει τελικά στο θρόνο, θα διαφέρει πολύ από εκείνη του αδερφού της, Άρτσι.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει η Μέγκαν: Δεν ήθελαν να γίνει πρίγκιπας ο Άρτσι γιατί φοβούνταν για το χρώμα δέρματός του (video)

Όταν γεννήθηκε ο πρωτότοκος γιος τοου, το ζευγάρι δεν θέλησε να αποκαλύψει ούτε πότε ούτε πού έγινε ή ποιος έκανε τον τοκετό. Ωστόσο συμφώνησαν σε μια φωτογράφιση για να παρουσιάσουν τον νεογέννητο τότε Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν Ουίνδσορ στον κόσμο.

«Είναι άγνωστο, τώρα που η Μέγκαν με τον Χάρι είναι απλοί πολίτες αν θα ανακοινώσουν την γέννηση ή πώς θα γίνει αυτό. Πλέον δεν έχουν να λογοδοτήσουν στο βασιλικό πρωτόκολλο», σημείωσε βασιλική πηγή.