Τραγωδία: 12χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του – Δεν άντεξε την απώλεια της μητέρας του

Τραγωδία: 12χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του - Δεν άντεξε την απώλεια της μητέρας του

Τέλος στη ζωή του έδωσε ένα 12χρονο αγόρι μέσα στο σπίτι, όπου διέμενε με την οικογένειά του. Ο πατέρας του, ο οποίος εργάζεται ως οικοδόμος, έλειπε στην εργασία του, όταν δέχθηκε τηλεφώνημα από τον γαμπρό του, ο οποίος του μετέφερε την τραγική είδηση.

Το παιδί βρισκόταν στο σπίτι μαζί με τη γιαγιά του και τον μεγαλύτερο αδελφό του και σύμφωνα με πληροφορίες είπε στην γιαγιά του, ότι πάει να κάνει κάποιες ασκήσεις για το σχολείο που είχε σε εκκρεμότητα.

Όταν μπήκε στο δωμάτιό του, κλείδωσε την πόρτα από μέσα. Μερικές ώρες μετά, όταν δεν άνοιγε την πόρτα, ο παππούς του και άλλα μέλη της οικογένειας, την έσπασαν και τον βρήκαν απαγχονισμένο από το ταβάνι του δωματίου.

Η δραματική λεπτομέρεια της ιστορίας είναι, ότι η μητέρα του 12χρονου παιδιού είχε δώσει κι εκείνη τέλος στη ζωή της με δηλητήριο, καθώς υπέφερε από κατάθλιψη για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που είχε ο μεγαλύτερος γιος της.

Όπως είπε ο πατέρας του παιδιού, μετά τον θάνατό της ο 12χρονος φρόντιζε το μεγαλύτερο αδελφάκι του, που δεν είναι ακόμη καλά, και συχνά του έλειπε πολύ η μητέρα του.

Η τραγική αυτή ιστροία έλαβε χώρα στο χωριό Khera της Ινδίας.

Πηγή: Times of India

Διαβάστε επίσης:

Η Άννα Βίσση τραγουδά το «Δώδεκα» στη σκηνή μαζί με τον εγγονό της (video)

Η πριγκίπισσα του Μονακό επέστρεψε στο φιλανθρωπικό της έργο για τα παιδιά της Ν. Αφρικής

Προσοχή! Αν έχετε αυτά τα παιχνίδια για τη θάλασσα, ΜΗΝ τα δώσετε στα παιδιά (εικόνες)