Τραγωδία: 10χρονος έχασε τη ζωή του για να σώσει την αδελφή του από παγωμένη λίμνη

Μία απίστευτη τραγωδία με πρωταγωνιστή έναν 10χρονο συντάραξε τις ΗΠΑ, όταν ο μικρός έπεσε στα παγωμένα νερά λίμνης για να σώσει την 6χρονη αδελφή του.

Το περιστατικό συνέβη στο Τενεσί, όταν το μικρό κοριτσάκι περπατούσε στον λεπτό πάγο που είχε σχηματιστεί στην επιφάνεια της λίμνης. Ο πάγος έσπασε και το παιδί έπεσε μέσα στο νερό.

Τότε ο μεγάλος της αδελφός, έτρεξε αμέσως προς το μέρος της και βούτηξε στα παγωμένα νερά για να τη σώσει. Λίγες ώρες μετά, έφτασε στο σημείο ο πατέρας τους, αφότου τον ειδοποίησε ο τρίτος γιος της οικογένειας που έψαχνε τα αδέλφια του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική που έβγαλε τα παιδιά από το νερό και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο κοντινότερο νοσοκομείο.

Οι γιατροί μπόρεσαν να σώσουν μόνο το 6χρονο κοριτσάκι, ενώ δυστυχώς ο μεγάλος της αδελφός που προσπάθησε να τη σώσει, δεν τα κατάφερε.

«Δυστυχώς, τα νερά της λίμνης μας δεν παγώνουν αρκετά ώστε να σχηματιστεί πάγος που να μπορείς να τον πατήσεις και είναι πολύ επικίνδυνα. Οι πυροσβέστες έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να βρουν το αγόρι μέσα στο νερό, αλλά όταν το βρήκαν η αναπνοή του ήταν ήδη παγωμένη και εξασθενημένη. Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε», ανέφερε ένας από τους πυροσβέστες που συμμετείχαν στην επιχείρηση διάσωσης.