Θετικοί στον covid οι γονείς της 4χρονης – Ποιος θα τη συνοδεύσει στο Ισραήλ

Ένα ακόμα παιδί με στρεπτόκοκκο στο Μακάρειο - Τα νεώτερα της υγείας της 4χρονης

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο έσπευσε η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Δρ. Χριστίνα Γιαννάκη για το 4χρονο κοριτσάκι που νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Μακάρειου Νοσοκομείου με στρεπτόκοκκο Α.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μικρή αναμένεται να μεταφερθεί από ώρα σε ώρα στο αεροδρόμιο Λάρνακας για να ταξιδεύσει εσπευσμένα στο Ισραήλ καθώς η κατάσταση της υγείας του 4χρονου κοριτσιού παραμένει κρίσιμη.

Μαζί της στο Ισραήλ η θεία της

Ωστόσο, πληροφορίες από το Υπουργείο Υγείας αναφέρουν πως το 4χρονο κοριτσάκι, θα συνοδεύσει από τον οικογενειακό της κύκλο η θεία της καθώς οι γονείς της εντοπίστηκαν θετικοί σε εξέταση κορωνοϊού όπου και υποβλήθηκαν.

«Υπάρχει μια καθυστέρηση γιατί πρόκειται για μια δύσκολη διαδικασία», ανέφερε στη Cyprus Times αρμόδια πηγή από το Υπουργείο.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 2 το μεσημέρι σήμερα, έφτασε στην Κύπρο ομάδα ιατρών της Πανεπιστημιακής Κλινικής του Νοσοκομείου Telasomer στο Ισραήλ, με ειδικό μηχάνημα εξωσωματικής κυκλοφορίας, ώστε να καταστεί δυνατή η μεταφορά του κοριτσιού στο Ισραήλ.

Διαβάστε επίσης:

Η «Οδός Χριστουγέννων» χάρισε εργαστήρια, κλόουν, facepanting και πολλές εκπλήξεις

Πολύ κρίσιμη η κατάσταση της 4χρονης με στρεπτόκοκκο – Η τελευταία κίνηση ελπίδας

6 τεστ προσωπικότητας που αξίζει να κάνετε μαζί με τα παιδιά σας