“Θα κάτσω σπίτι 2020”: Το viral video με γνωστούς καλλιτέχνες να τραγουδούν για να #μένουμεσπίτι

Γνωστοί Έλληνες καλλιτέχνες συμμάχησαν για να διαδώσουν το μήνυμα των ημερών #μένουμεσπίτι με ένα πολύ όμορφο και συγκινητικό τρόπο.

Το τραγούδι του αγαπημένου Λουκιανού Κηλαηδόνη “Θα κάτσω σπίτι” τραγούδησαν από το σπίτι τους και μας προτρέπουν να κάνουμε το ίδιο.

Νίκος Πορτοκάλογλου, Τζιώρτζια Κεφαλά, Μίλτος Πασχαλίδης, Δημήτρης Μπάσης, Μαρίνα Ρίζου, Μαρία Κηλαηδόνη ήταν λίγοι μόνο από τους συμμετέχοντες στο video, οι οποίοι από το σαλόνι, την κουζίνα, την κρεβατοκάμαρα ακόμα και το μπάνιο τους σπιτιού τους, προσπαθούν να μας πείσουν να μείνουμε σπίτι!

Το video δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του #μένουμεσπίτι στο Facebook, έχει ήδη χιλιάδες views, ενώ όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από την κυκλοφορία του τραγουδιού θα διατεθούν για την αγορά υλικού για τα Νοσοκομεία της Ελλάδας.

Δείτε το video εδώ.

Δείτε την ανάρτηση

#MenoumeSpiti | Το λέμε με όλους τους τρόπους!

Θα κάτσω σπίτι και δεν σκοπεύω από εδώ να κουνηθώ!

Το single “Θα Κάτσω Σπίτι 2020” δημιουργήθηκε με την αφιλοκερδή συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών και την ευγενική παραχώρηση της MINOS-EMI A.E., a Universal Music Group Company, της φωνής του Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι θα διατεθούν στο Υπουργείο Υγείας για την αγορά υγειονομικού υλικού στο πλαίσιο της μάχης κατά του κορονοϊού.

#CoronaVirus #Covid19 #Κορονοϊός #eody