Τα υπέροχα βιβλία της Σοφί Άντερσεν θα βρίσκονται πλέον στη Βιβλιοθήκη μαθητών Νηπιαγωγείου και Δημοτικού!

Τα υπέροχα βιβλία της Σοφί Άντερσεν θα βρίσκονται πλέον στη Βιβλιοθήκη μαθητών Νηπιαγωγείου και Δημοτικού!

Η σχολική βιβλιοθήκη αποτελεί πάντα πηγή γνώσης και φαντασίας για τους μικρούς μαθητές. Όταν, μάλιστα, αυτή ανανεώνεται με νέα βιβλία, πολλά υποσχόμενων συγγραφέων, τα νέα είναι υπέροχα!

Ο συγγραφέας Σοφί Άντερσεν, η οποία είναι γνωστή για τα εξαιρετικά της βιβλία «Μεγαλώνω» και «Είναι οι φίλοι μου» (μεταξύ άλλων) μετέδωσε χθες τα δικά της καλά νέα. Βιβλία της πήραν έγκριση από το υπ. Παιδείας και θα βρίσκονται πλέον σε σχολικές βιβλιοθήκες για να μπορούν να τα απολαύσουν ακόμα περισσότερα παιδιά!

Τι έγραψε στην ανάρτησή της η Σοφί Άντερσεν

«Φέτος ήταν για μένα το πρωί των Χριστουγέννων ιδιαίτερο. Εκτός από το γεγονός ότι ήμουν σπίτι μου , που από μόνο του ήταν δώρο ξύπνησα με τον αγαπημένο μου θείο να μου φέρνει γράμματα από το γραμματοκιβώτιο.

Τι να είχε φέρει ο ταχυδρόμος ;
Εγκρίσεις των βιβλίων μου από το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου για τη Βιβλιοθήκη Μαθητών/ τριών, του Νηπιαγωγείου και των Εκπαιδευτικών Δημοτικού.

Ήταν τελικά ο ταχυδρόμος ή ο Άγιος Βασίλης;

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εκδότρια μου κυρία Αννα Παππα των Fylatos Publishing / Εκδόσεις Φυλάτος που με ενημερώνει, συμβουλεύει και με πηγαίνει ένα βήμα πιο μπροστά κάθε φορά.»

Γνωρίστε τη συγγραφέα

Η Σοφί Άντερσεν γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα. Το 2000 ξεκίνησε τις σπουδές της στη Γερμανική Φιλολογία. Συνέχισε τις σπουδές της στην Ψυχολογία την Παιδαγωγική και την Ειδική Αγωγή. Εργάστηκε σε σχολεία και σε παιδικούς σταθμούς.

Διαβάστε ακόμα:

Ένταλμα σύλληψης σε γονέα που φέρεται να απείλησε Διευθύντρια σχολείου για τα μέτρα

Θρήνος: Πώς ξεκίνησε η πυρκαγιά σε πολυκατοικία που στέρησε τη ζωή 8 παιδιών και 5 ενηλίκων;

Πάφος: Νεκρά 1586 κοτόπουλα εξαιτίας του… σεισμού!