Τα «Μωρά Θαύματα» κοντά στον ξενώνα φιλοξενίας γονέων παιδιών με καρκίνο

Την αμέριστη στήριξή του στον ξενώνα του Ronald McDonald House Charities Cyprus προσφέρει ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα.  Μέλη της οργάνωσης επισκέφθηκε τον ξενώνα δωρίζοντας μια επιταγή αξίας 200 ευρώ για τις ανάγκες του.

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου, κα ‘Ελενα Μεγαλέμου-Τριανταφυλλίδη ευχήθηκε καλή αρχή και καλή επιτυχία σε αυτό το αξιοθαύμαστο εγχείρημα.

Πλέον οι γονείς των παιδιών με καρκίνο που νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο θα μπορούν να μένουν δωρεάν σε ειδικό χώρο διαμονής που κατασκευάστηκε στο χώρο.

Αν μια οικογένεια έχει ένα παιδάκι στο Μακάρειο, θα παρέχει χώρο για να κοιμηθεί η οικογένεια, να κάνει ένα ντους. Θα υπάρχει κουζίνα, χώρος ξεκούρασης, θα μπορούν να σιτίζονται.

Ο στόχος του Ιδρύματος Ronald McDonald για να βοηθήσει την οικογένεια να παραμείνει συγκεντρωμένη στο πρόβλημα υγείας του παιδιού της, χωρίς να ανησυχεί για τη διαμονή και τα γεύματα των υπόλοιπων μελών της οικογένειας, για όσο διάστημα το παιδί τους νοσηλεύεται.

Το Ronald McDonald House Charities είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 65 χώρες παγκοσμίως, με στόχο τη δημιουργία και υποστήριξη προγραμμάτων που βελτιώνουν άμεσα την υγεία και ευημερία των παιδιών.

Διαβάστε επίσης:

Προσοχή! Αν έχετε αυτά τα παιχνίδια για τη θάλασσα, ΜΗΝ τα δώσετε στα παιδιά (εικόνες)

Γιατί οι ξένοι λατρεύουν να δίνουν ελληνικά ονόματα στα παιδιά τους – Τα 45 πιο δημοφιλή

Τραγωδία: 12χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του – Δεν άντεξε την απώλεια της μητέρας του