Συγκλονίζει ο Εντ Σίραν: «Η γυναίκα μου είχε όγκο όσο ήταν έγκυος – Δεν μπορούσε να κάνει θεραπεία»

Συγκλονίζει ο Εντ Σίραν: «Η γυναίκα μου είχε όγκο όσο ήταν έγκυος- Δεν μπορούσε να κάνει θεραπεία»

Πριν από λίγο 31χρονος Βρετανός τραγουδιστής Εντ Σίραν αποκάλυψε ότι πάλεψε με θέματα ψυχικής υγείας. Ήταν λίγο καιρό προτού η σύζυγός του φέρει στον κόσμο τη δεύτερη κορούλα τους τον Μάιο του 2022.

Ο Εντ Σίραν αποκάλυψε τη μάχη που έδωσε η γυναίκα του Cherry. Διαγνώστηκε με όγκο κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της. Είχαν κρατήσει την εγκυμοσύνη κρυφή, με τον Εντ Σίραν να αποκαλύπτει πως πάλευαν με τον φόβο, την κατάθλιψη και την αγωνία.

Η σύζυγός του είχε διαγνωστεί με όγκο και δεν μπορούσε να υποβληθεί σε καμία θεραπεία μέχρι να γεννήσει. Η νέα του δουλειά, το έκτο του άλμπουμ, είναι εμπνευσμένη από τις προσωπικές τραγωδίες που αντιμετώπισε.

«Δούλευα πάνω στο «Subtract» για μια δεκαετία, προσπαθώντας να φτιάξω το τέλειο ακουστικό άλμπουμ, γράφοντας και ηχογραφώντας εκατοντάδες τραγούδια με ένα ξεκάθαρο όραμα για το τι πίστευα ότι θα έπρεπε να είναι.

Στη συνέχεια, στις αρχές του 2022, μια σειρά από γεγονότα άλλαξαν τη ζωή μου, την ψυχική μου υγεία και τελικά τον τρόπο με τον οποίο έβλεπα τη μουσική και την τέχνη» ανέφερε σε επίσημη ανακοίνωση.

«Τα τραγούδια είναι η θεραπεία μου»

«Το να γράφω τραγούδια είναι η θεραπεία μου. Με βοηθάει να κατανοήσω τα συναισθήματά μου. Έγραφα χωρίς να σκέφτομαι τι θα είναι τα τραγούδια, απλά έγραφα ό,τι μου έβγαινε από μέσα μου. Και μέσα σε μια εβδομάδα, αντικατέστησα τη δουλειά μιας δεκαετίας με τις πιο βαθιές και σκοτεινές σκέψεις μου.

Μέσα σε διάστημα ενός μήνα, η έγκυος γυναίκα μου έμαθε ότι είχε όγκο, χωρίς να υπάρχει δρόμος για θεραπεία παρά μόνο μετά τον τοκετό» συνέχισε.

Αναφέρθηκε, τέλος, και στον θάνατο ενός σημαντικού ανθρώπου στη ζωή του που τον «σημάδεψε». «Ο καλύτερός μου φίλος ο Τζαμάλ, ένας αδελφός για μένα, πέθανε ξαφνικά και βρέθηκα να στέκομαι στο δικαστήριο υπερασπιζόμενος την ακεραιότητά μου και την καριέρα μου ως τραγουδοποιός.

Βρισκόμουν σε ένα μείγμα φόβου, κατάθλιψης και άγχους. Ένιωθα σαν να πνίγομαι, με το κεφάλι κάτω από την επιφάνεια. Κοιτάζοντας προς τα πάνω αλλά χωρίς να μπορώ να βγω για να πάρω αέρα».

Διαβάστε επίσης:

Αγνοούνται Κύπριοι φοιτητές από τη φονική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

Θρήνος στην Ελλάδα: Σφοδρή σύγκρουση τρένων στα Τέμπη – Δεκάδες νεκροί και τραυματίες

Η μικρή γρατσουνιά στο μέτωπο της αποδείχθηκε ένας επικίνδυνος όγκος!