Αγωνιώδεις προσπάθειες για εντοπισμό δύο Κύπριων, για τους οποίους υπάρχουν πληροφορίες ότι επέβαιναν στο μοιραίο τρένο, μετά τη σύγκρουση στα Τέμπη.
Οι πρώτες πληροφορίες από το Κυπριακό Προξενείο κάνουν λόγο για φοιτητές.
Όπως ανέφερε αρμόδια διπλωματική πηγή στη Cyprus Times, δύο άτομα κυπριακής καταγωγής είναι στον κατάλογο αγνοουμένων και καταβάλλονται προσπάθειες έτσι ώστε να υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την τύχη τους.
«Είμαστε σε συνεχή επαφή με την πρεσβεία στην Αθήνα και με προξενείο Θεσσαλονίκη και με ελληνικές αρχές έτσι ώστε να παρακολουθούμε τα νεότερα. Τα δεδομένα αλλάζουν ανα πάσα στιγμή και είμαστε βέβαιοι ότι εντός της μέρας ότι θα μπορούμε να πούμε περισσότερα» ανέφερε η ίδια πηγή.
Για την ώρα καμία πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη. «Δε γνωρίζουμε αν υπάρχουν θύματα, αγνοούμενοι Κύπριοι» είπε παραδίδοντας το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Εξωτερικών ο Ιωάννης Κασουλίδης.
Έκκληση για 24χρονη κοπέλα
Έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για την Κύπρια φίλη του γιου του, απευθύνει πατέρας στη Λάρισα.
Ο πατέρας του φίλου της βρίσκεται στο Νοσοκομείο Λάρισας και κάνει έκκληση για όποιον την έχει δει και γνωρίζει κάτι για την τύχη της.
Η κοπελα είναι από την Πάφο της Κύπρου, βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι και από τις 11 χθες το βράδυ δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν. Οι γονείς έρχονται από την Κύπρο στη Λάρισα, λέει ο ίδιος.
Διαβάστε επίσης:
Τα 9 χαρακτηριστικά που δείχνουν ότι το παιδί σας έχει ταμπεραμέντο
Θρήνος στην Ελλάδα: Σφοδρή σύγκρουση τρένων στα Τέμπη – Δεκάδες νεκροί και τραυματίες
Δωρεάν πρόγευμα σε όλα τα άπορα παιδιά σε όλα τα σχολεία ζητά η ΙΣΟΤΗΤΑ