Συγκλονίζει η μαμά της Καρολάιν: «Μου πήρε το παιδί μου, αν χάσω και το εγγόνι μου, θα είναι η χαριστική βολή»

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά εξακολουθεί να συγκλονίζει την Ελλάδα και καθημερινά ολοένα και περισσότερες πτυχές που βλέπουν το φως της δημοσιότητας προκαλούν αίσθηση.

Αν και ο συζυγοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να επιθυμεί συνεπιμέλεια για το μεγάλωμα της κόρης του, η οικογένεια της Κάρολαϊν, ωστόσο δεν φαίνεται διατεθειμένη να δεχθεί κάτι τέτοιο.

Ειδικότερα όπως είπε νωρίτερα σήμερα ο δικηγόρος της οικογένειας Θανάσης Χαρμάνης στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, το οικογενειακό περιβάλλον της Καρολάιν είναι απολύτως κατάλληλο τουλάχιστον για τα πρώτα χρόνια της ανατροφής του παιδιού.

Σχετικά άρθρα:  Ελλάδα: Το μυστήριο της φωτογραφίας με τη γιαγιά που φεύγει με το μωρό από το σπίτι

Ελλάδα: «Άντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή να ασχοληθώ με το παιδί» λέει ο 32χρονος δολοφόνος

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο δικηγόρος μετέφερε μία δήλωση της μητέρας της Κάρολαϊν: «Μου πήρε το παιδί μου, εάν χάσω και το εγγόνι μου, θα είναι η χαριστική βολή για μένα».

Ο κ. Χαρμάνης, λοιπόν, έκανε γνωστό ότι οι δύο οικογένειες έχουν μεταξύ τους επικοινωνία για το παιδί και ότι υπάρχει διάθεση συναίνεσης, αλλά εάν τελικά δεν καταλήξουν σε κάποια συναινετική λύση, θα κατατεθεί από την πλευρά της οικογένειας της Καρολάιν αίτημα για την ανάθεση της αποκλειστικής επιμέλειας στη γιαγιά.

Διαβάστε περισσότερα στο Infokids.gr