Συγκίνηση: 3χρονη βοηθά την 5χρονη αδελφή της που έχει σπάνιο καρκίνο

Συγκίνηση: 3χρονη βοηθά την 5χρονη αδελφή της που έχει καρκίνο

Η γενναιότητα και η μεγαλοψυχία της έχουν συγκινήσει ολόκληρο τον κόσμο και όχι άδικα. Η φωτογραφία που δείχνει ένα 5χρονο κορίτσι με παιδικό καρκίνο που το παρηγορεί η μικρή του αδελφή, έγινε παγκόσμιο viral.

Η μικρή Arianna Solieri έχει μια σπάνια και επιθετική μορφή της νόσου, η οποία διαγνώστηκε από τους γιατρούς… όταν άρχισε να παραπονιέται για έντονο πόνο στην πλάτη.

Οι γονείς της, ο Chris Solieri, 34 ετών και η Abigail Solieri, 33, ανέφεραν ότι η εβδομάδα που διαγνώστηκε ο καρκίνος της κόρης τους, ήταν «η πιο καταστροφική της ζωής τους».

Έκτοτε, η Arianna έχει λάβει έξι γύρους χημειοθεραπείας στο Great Ormond Street Hospital στο Λονδίνο και αποτελεί έμπνευση για τις μικρές της αδερφές Mya, τριών ετών και Zara, ενός.

Σύμφωνα με τον μπαμπά της οικογένειας, η 3χρονη Mya δεν μπορεί να καταλάβει τη σοβαρότητα της ασθένειας της αδελφής της αλλά είναι πάντα δίπλα της για να την βοηθήσει.

Την αγαπάει, την φροντίζει και την προσέχει ενώ όταν η Arianna δεν είναι σπίτι, η Mya παραπονιέται ότι λείπει η καλύτερή της φίλη.

Όσο για την Arianna , ο πατέρας της δήλωσε πως υπάρχουν ελπίδες να γίνει καλά ενώ ανέφερε πως βασίζονται σε ένα εμβόλιο που μειώνει τον κίνδυνο επανεμφάνισης της νόσου. Μέχρι τότε, ολόκληρη η οικογένεια κάνει τα πάντα για να βοηθήσει και να ανακουφίσει το 5χρονο κοριτσάκι στον αγώνα που δίνει.

Στο μεταξύ, οι γονείς της συγκεντρώνουν χρήματα ώστε να διασφαλίσουν πως η κόρη τους θα κάνει όλες τις θεραπείες που χρειάζεται για να ζήσει πολλά χρόνια, υγιής κι ευτυχισμένη.

Πηγή: mirror.co.uk

Διαβάστε επίσης:

Ο συγκινητικός αγώνας μίας 13χρονης μητέρας για να ξαναγυρίσει στο σχολείο

Κύπρος: Ρεκόρ στις νοσηλείες των παιδιών που νοσούν με κορωνοϊό – Νεογόνο 16 ημερών το μικρότερο

Αδιανόητο: Νεογέννητο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε συσκευασία… για αυγά!