Συγκινεί ξανά η μαμά του μικρού Παναγιώτη: «Λάμπουν φεγγάρι μου τα μάτια σου!»

Ένα νέο συγκινητικό μήνυμα – εξομολόγηση στο 7χρονο παιδάκι της, το οποίο βίωσε μία οδυνηρή περιπέτεια με την υγεία του, έστειλε η μαμά του μικρού Παναγιώτη Θρασυβούλου.

Η κυρία Μαρία Θρασυβούλου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία, όπου βρίσκεται στο αεροπλάνο της επιστροφής από το Ισραήλ στην Κύπρο, με τον Παναγιώτη νικητή στη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του.

« Μου το’πε ένας γέροντας και δεν εβγήκε ψεύτης… τα μάθκια είναι της ψυχής αλάνθαστος καθρέφτης… Λάμπουν φεγγάρι μου τα ματιά σου!!!», είναι το ποιηματάκι – μήνυμα που συνόδευε τη λεζάντα της φωτογραφίας.

Σχετικά άρθρα: Συγκινεί η μαμά του μικρού Παναγιώτη: «Αρρώστησε το σώμα, όχι η ψυχή του»

Επέστρεψε νικητής

Την περασμένη Παρασκευή ο μικρός Παναγιώτης επέστρεψε από το Ισραήλ, όπου νοσηλευόταν από τις 28 Νοεμβρίου.

Βρισκόταν σε καταστολή λόγω της εισχώρησης ενός επιθετικού μικροβίου στους πνεύμονές του. Το εν λόγω μικρόβιο προκάλεσε παράλυση στο διάφραγμα του παιδιού το οποίο βρισκόταν στον αναπνευστήρα με υποστήριξη οξυγόνου.

Τώρα ο μικρός Παναγιώτης συνεχίζει να παρακολουθείται στο Μακάρειο Νοσοκομείο, ενώ η μητέρα σε δηλώσεις της ευχαρίστησε τους εθελοντές που που βρίσκονται επί ποδός ώστε να ολοκληρώσουν το ειδικό δωμάτιο του μικρού,  για να φτάσει στο σπίτι του ο μικρός μαχητής με ασφάλεια.

Μου το’πε ένας γέροντας και δεν εβγήκε ψεύτης… τα μάθκια είναι της ψυχής αλάνθαστος καθρέφτης…😘😘😘
Λάμπουν φεγγάρι μου τα ματιά σου!!!
καλημερα

Δημοσιεύτηκε από Μαρια Θρασυβουλου στις Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021