Συγκινεί η Θέκλα Πετρίδου με την ανάρτηση για την κόρη της

Συγκινεί η Θέκλα Πετρίδου με την ανάρτηση για την κόρη της

Η γνωστή Κύπρια ψυχολόγος Θέκλα Πετρίδου δημοσίευσε μια ανάρτηση για την κόρη της, με αφορμή τη σημερινή γιορτή της, πολύ όμορφη και πολύ συγκινητική.

Μια τρυφερή δημοσίευση αγκαλιά με την κόρη της, Κυριακή, έκανε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η Θέκλα Πετρίδου, το μεσημέρι της Πέμπτης, 7 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα έγραψε τα εξής

«Γιορτάζει το κορίτσι μου και η μαμά μου.Έδωσα στην κόρη μου το όνομα της μάνας μου συνειδητά. Επειδή ένιωθα και έβλεπα πως η μικρή Κυριακή θα μπορούσε να συνεχίσει πέρα από τη μεγάλη και πέρα από τη μάνα της. Τα παιδιά που γεννήσαμε δεν μας ανήκουν. Είναι το μέλλον. Και δικαιούνται να το αδράζουν κάθε μέρα. Κυριακή μου, είμαι πολύ χαρούμενη που είσαι ΕΣΥ, ο πολύτιμος εαυτός σου και ζεις και βιώνεις και προχωράς το δικό σου δρόμο. Σε παρακολουθώ με αγάπη, πολλές φορές άτσαλα δοσμένη, αλλά το ξέρεις μωρό μου, πως χαίρομαι τόσο πολύ που δεν είσαι μια mini me, αλλά μια ολόδική σου οντότητα. Ο χρόνος που μας πέρασε ήταν δύσκολος και απαιτητικός για τη σχέση μας, τα καταφέρνουμε όμως! Μεγαλώνεις, εξελίσσεσαι, διαφοροποιείσαι από τη φαντασίωση που είχα για σένα ως Ελληνίδα μάνα, και αυτό είναι υπέροχο.
Δεν είσαι όπως σε φαντάστηκα και αυτό είναι ο,τι καλύτερο «πέτυχα» με τη διαπαιδαγώγηση που προσπάθησα συνειδητά να σου δώσω. Χρόνια σου πολλά, ψυχή μου!

Πάντα πίσω σου, άμα χρειαστείς μια αγκαλιά να ξαποστάσεις, κάπου να ξεσπάσεις και να μοιραστείς τις χαρές σου, αλλά και τις λύπες σου».

Διαβάστε επίσης

Σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών: Ποια είναι η σωστή διατροφή για την αντιμετώπισή του

«Μας λένε ότι πρέπει να ξεκουραστούμε μετά τον τοκετό, αλλά δεν μας εξηγούν ΓΙΑΤΙ»: Ακούστε αυτή την ειδικό!