Συγκινεί η αντίδραση του μικρού πρίγκιπα Λούις, όταν έμαθε ότι πέθανε η προγιαγιά τους Ελισάβετ

Στην αντίδραση του μικρότερου γιου της, πρίγκιπα Λούις, όταν έμαθε για τον θάνατο της προγιαγιάς του, Βασίλισσας Ελισάβετ, αναφέρθηκε η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ.

Ο μικρός Λούις μεγαλώνει και η τρυφερή σχέση που είχε δημιουργήσει με τη γιαγιά του είχε συζητηθεί στους εορτασμούς του Ιωβηλαίου της Βασίλισσας. Είναι χαρακτηριστικό επίσης το ότι κεντρίζει το ενδιαφέρον των royal fans με τον δραστήριο χαρακτήρα του.

Ο πρίγκιπας φαίνεται πως προσπάθησε να παρηγορήσει τη μητέρα του όταν την είδε καταβεβλημένη.

Η στιγμή αποκαλύφθηκε χάρη σε έναν βασιλικό ρεπόρτερ που βρισκόταν στο έδαφος, ο οποίος μίλησε με την καλοσυνάτη Banita Ranow, 28 ετών, η οποία είχε ακούσει τη συνομιλία. Ένα βίντεο, ωστόσο, κυκλοφόρησε τώρα στο TikTok, που δείχνει τα ακριβή λόγια της πριγκίπισσας.

Στο σύντομο βίντεο, η Κέιτ Μίντλετον ακούγεται να λέει: «Ο μικρός μου Λούις είναι τόσο γλυκός. Είπε, “Μαμά μην ανησυχείς, γιατί τώρα είναι με τον προπαππού μας”.»

Θα παραστούν στην κηδεία τα παιδιά του Γουίλιαμ και της Κέιτ;

Δεν υπάρχει κάποιο πρωτόκολλο που να εμποδίζει τα νεότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας να δίνουν το παρών σε τέτοιες περιστάσεις.

Αν οι γονείς τους κρίνουν ότι μπορούν να αντέξουν το συναισθηματικό βάρος μίας κηδείας και μίας ιστορικής ημέρας όπως θα είναι αυτή, μπορούν να παραστούν και να αποχαιρετήσουν την πρόγιαγιά τους.

Είναι πιθανό να παραστούν ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ αλλά όχι και τόσο ο 4χρονος πρίγκιπας Λούις καθώς είναι ακόμα πολύ μικρός και ίσως δεν έχει την κατάλληλη συμπεριφορά σε μία τέτοια περίσταση.

Διαβάστε επίσης:

Η πιο φανταστική σχολική αίθουσα βρίσκεται σε αυτό το Δημοτικό και περιμένει τα παιδιά (εικόνες)

Με χαμόγελα χωρίς να τα κρύβει η μάσκα η πρώτη μέρα στα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία (video)

Έναν σύγχρονο παιδότοπο με 40 διαφορετικά παιχνίδια ετοιμάζει για τα παιδιά η Λεμεσός (εικόνες)