Στην καρέκλα που άφησε κενή για τον αδικοχαμένο γιο της καθόταν ένας καλεσμένος που την έκανε να καταρρεύσει…

Στην καρέκλα που θα καθόταν ο γιος της χτυπούσε η καρδιά του

Τον Οκτώβριο του 2015, ο 19χρονος γιος της Becky Turney έπεσε θύμα πυροβολισμού, από αδέσποτη σφαίρα, και πέθανε. Η ζωή της γυναίκας άλλαξε οριστικά από την ημέρα εκείνη. Σε μια προσπάθεια, όμως, να διατηρήσει τη μνήμη του παιδιού της ζωντανή, δώρισε τα όργανά του σε πέντε διαφορετικούς ανθρώπους, ελπίζοντας να σώσει τη δική τους ζωή.

Δύο χρόνια μετά η Becky παντρεύτηκε τον Kelly, τον μεγάλο έρωτα της ζωής της. Ήθελε πολύ να μπορούσε να είναι και ο γιος της εκείνη τη μέρα στον γάμο, οπότε προσπάθησε να τιμήσει με όσο περισσότερους τρόπους μπορούσε. Στην ανθοδέσμη της είχε στερεώσει μικρές εικονίτσες του, ενώ είχε αφήσει μια καρέκλα στο τραπέζι της κενή για εκείνον.

Αυτό, όμως, που η Becky δεν ήξερε, είναι η έκπληξη που της ετοίμαζε ο άνδρας της για την ημέρα εκείνη. Στα μισά της τελετής, λοιπόν, και καθώς η Becky ερχόταν προς το μέρος του, ο Kelly ζήτησε να γίνει μια παύση και να μιλήσει για τον γιο της. Περιέγραψε σε όλους πόσο καλό παιδί ήταν, την σχέση που είχε η Becky μαζί του και πώς ο θάνατός του έδωσε ζωή σε πέντε ανθρώπους.

Η στιγμή της μεγάλης έκπληξης

Στη συνέχεια ήρθε η στιγμή της μεγάλης έκπληξης: Ο Kelly ζήτησε από τη γυναίκα του να κοιτάξει προς το τραπέζι, στην καρέκλα που είχε κρατήσει για τον γιο της. Δεν ήταν άδεια πια. Εκεί καθόταν κάποιος που δεν είχε γνωρίσει ποτέ ξανά, αλλά με τον οποίον μοιραζόταν μια πολύ βαθιά, βιολογική σύνδεση: Ήταν το παλικάρι που δέχθηκε την καρδιά του γιου της!

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τι έγινε μετά και… δεν θα μπορείτε να συγκρατήσετε τα δάκρυά σας:

Διαβάστε ακόμα:

Μία ξεχωριστή έκθεση ζωγραφικής αποκάλυψε τα ταλαντούχα παιδιά της Πάφου

Σε αυτό το δημοτικό μία καρέκλα δημιουργήθηκε για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο (εικόνα)

Πανσέληνος Νοεμβρίου: Γιατί ονομάζεται «Φεγγάρι του Κάστορα» – Πώς θα δείτε πανσέληνο και έκλειψη… (vid)