Σπαράζει καρδιές το μήνυμα της μαμάς του μικρού Παναγιώτη που παλεύει για τη ζωή του στο Ισραήλ

Τον γύρο του κυπριακού διαδικτύου κάνει το video της Μαρίας Θρασυβούλου, η οποία βρίσκεται στο Ισραήλ για τη θεραπεία του 7χρονου γιου της Παναγιώτη.

«Κάποιος άλλος προσεύχεται για όλα αυτά που εσύ θεωρείς δεδομένα», γράφει η γυναίκα και σπαράζει με τα λόγια για το παιδί της και τη μάχη που δίνει.

Ο 7χρονος Παναγιώτης βρίσκεσται στο Ισραήλ από τις 28 Νοεμβρίου και παλεύει για τη ζωή του μαχόμενος ενάντια σε ένα μικρόβιο που μόλυνε τους πνεύμονές του.

Μέσα σε ένα βράδυ ο Παναγιώτης διασωληνώθηκε και βρισκόταν σε καταστολή λόγω της εισχώρησης ενός επιθετικού μικροβίου στους πνεύμονές του. Το εν λόγω μικρόβιο προκάλεσε παράλυση στο διάφραγμα του παιδιού το οποίο βρίσκεται στον αναπνευστήρα με υποστήριξη οξυγόνου.

Το μήνυμά της, αφορά όλους όσοι παραπονιούνται για την καραντίνα και τον εγκλεισμό.

«Για πάρα πολλές ώρες είμαι αδρανής χωρίς να έχω τίποτα να κάνω. Κάνουμε παράπονα όλοι για την καραντίνα, ότι μας έκλεισαν σπίτι. Το πιο σημαντικό κομμάτι σε αυτό είναι η επιβίωση της οικογένειάς μας. Καραντίνα όμως δεν είναι μόνο ότι θα κλειστούμε σπίτι. Καραντίνα είναι να φοράς 24 ώρες τη μάσκα για την προστασία σου, εσένα και τους γύρω σου. Καραντίνα είναι να μην βγεις απ’ το δωμάτιο για να μην φέρεις ακόμη έναν ιό στο μωρό σου.

Να βλέπεις τα μωρά σου από μια βιντεοκλήση, να μην ξυπνάς μαζί τους, να μην τους θυμώσεις για τα ασήμαντα τα καθημερινά. Τα πιο απλά γίνονται αναγκαία. Γι’ αυτό την επόμενη φορά που θα παραπονεθείς σκέψου πόσο γερή κράση πρέπει να έχεις να ακούς τους ήχους αυτούς, να μην μπορείς να βγεις απ’ το δωμάτιο..», είπε μεταξύ άλλων η μητέρα του 7χρονου.

Δείτε το video της

Κάποιος άλλος προσεύχεται για όσα εσύ θεωρείς δεδομένα…

Δημοσιεύτηκε από Μαρια Θρασυβουλου στις Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2021

Τον μικρό ήρωα συνοδεύουν στο Ισραήλ η μητέρα και ο πατέρας του ενώ στην Κύπρο τον περιμένουν τα 3 αδέλφια του.