Σοκαριστικό βίντεο: 14χρονος πέφτει θύμα σωματικής βίας από συμμαθητές του στις τουαλέτες του σχολείου!

Ένα σοκαριστικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, το οποίο δείχνει έναν 14χρονο μαθητή Γυμνασίου από τη Βαλτιμόρη, να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από τους συμμαθητές του στις τουαλέτες του σχολείου.

Το βίντεο κοινοποίησε την Τετάρτη στο Twitter χρήστης με το όνομα @spiicegirll και μέχρι την Πέμπτη το απόγευμα είχε κοινοποιηθεί χιλιάδες φορές.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τους μαθητές ντυμένους με σχολικές στολές να περικυκλώνουν τον 14χρονο γελώντας και κάποια στιγμή να αρχίζουν να τον χτυπούν με δύναμη. Είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς από το βίντεο τι ακριβώς λένε τα παιδιά, αλλά είναι πασιφανές ότι λογομαχούν. Πολύ σύντομα ζητούν από τον 14χρονο να βγάλει τα γυαλιά του και 4 άλλα παιδιά αρχίζουν να τον γρονθοκοπούν. Την ίδια ώρα εκείνος προσπαθεί να προστατεύσει τον εαυτό του και να αντιδράσει.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Όταν πλέον το bullying τελειώνει, οι θύτες βγαίνουν από την τουαλέτα και ακολουθεί ο 14χρονος, αφού τρίβει πρώτο το πρόσωπό του.

Σύμφωνα με εικασίες από χρήστες του Twitter το σχολείο στο οποίο έλαβε χώρα το συμβάν είναι το Bluford Drew Jemison STEM Academy West, το μοναδικό Γυμνάσιο αρρένων της πολιτείας, κάτι που επιβεβαίωσε και εκπρόσωπος του σχολείου λίγες ημέρες αργότερα μιλώντας στην Daily Mail.

Ακολούθησε ανακοίνωση του σχολείου, σύμφωνα με την οποία «οι μαθητές που συμμετείχαν στο συμβάν έχουν αναγνωριστεί και θα ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα, σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας του σχολείου και τον νόμο.»

Η ανακοίνωση συνέχιζε: «Έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε ένα ασφαλές και σίγουρο περιβάλλον στους μαθητές και στο προσωπικό και προσπαθούμε σκληρά κάθε μέρα για να δημιουργούμε θετικό και υποστηρικτικό κλίμα για διδασκαλία και μάθηση.»

Ο δε 14χρονος, τα στοιχεία του οποίου προστατεύονται επειδή είναι ανήλικος, ευχαρίστησε μέσω Instagram όσους νοιάστηκαν γι’αυτόν μετά τον ξυλοδαρμό του και τους διαβεβαίωσε ότι είναι καλά. Παραδέχτηκε δε ότι το ξύλο πόνεσε αλλά ότι αδιαφορεί γι’αυτούς που του επιτέθηκαν, καθώς είναι ανόητοι. Την επόμενη ημέρα δημοσίευσε μια φωτογραφία του με τη στολή του σχολείου και τα δάχτυλά του να σχηματίζουν το σήμα της νίκης.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε ο 14χρονος μετά το συμβάν:

Πηγή: dailymail.co.uk