Σε αυτή τη χώρα τα σχολεία απαγορεύουν τις στολές… Squid Game

Σε αυτή τη χώρα τα σχολεία απαγορεύουν τις στολές… Squid Game

Έρχεται από τη Νότια Κορέα, αποκαλείται Squid Game (Το Παιχνίδι του Καλαμαριού), είναι η νέα τηλεοπτική και όχι μόνο τρέλα, έχει προκαλέσει ντελίριο, αλλά και πολλά προβλήματα, συνάμα.

Από συνταγές με τα μπισκότα Dalgona μέχρι αποκριάτικες στολές και γκατζετάκια που ξεπουλάνε με φρενήρεις ρυθμούς, η σειρά φαινόμενο του Netflix έχει μπει για τα καλά και… στους μικρούς μαθητές.

Ήδη στις Ηνωμένες Πολιτείες τα Δημοτικά Σχολεία έχουν αρχίσει να απαγορεύουν στους μαθητές τους να ντύνονται με την ενδυμασία Squid Game, καθώς το φαινόμενο έχει αρχίσει και λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις, προκαλώντας -όπως υποστηρίζουν οι διευθύνσεις των σχολείων- τρόμο στους μαθητές μικρότερης ηλικίας.

Έχει την τιμητική του στο Halloween

Στις ΗΠΑ έχει ξεκινήσει το Halloween και όπως φαίνεται, το… Squid Game θα έχει την τιμητική του.

Πολλοί μαθητές πηγαίνουν ντυμένοι με τον χαρακτηριστικό τρόπο της σειράς του Netflix, με συνέπεια να δημιουργούνται πολλά ευτράπελα και σε μερικές περιπτώσεις, ακόμη και επεισόδια.

Στην περιοχή της Νέας Υόρκης, τρία Δημοτικά Σχολεία και συγκεκριμένα τα Mott Road, Enders Road και Fayetteville, αποφάσισαν να βάλουν σεκιούριτι στην είσοδο και να απαγορεύσουν την είσοδο σε όσους μαθητές εμφανίζονταν ντυμένοι… Squid Game.

Οι διευθυντές των τριών σχολείων ενημέρωσαν με μήνυμα τους γονείς των παιδιών, ότι η συγκεκριμένη στολή απαγορεύεται στις σχολικές εγκαταστάσεις.

Διαβάστε επίσης:

Είναι το “Squid Game” κατάλληλο για παιδιά; -και όσα ακόμα πρέπει να ξέρετε για τη νέα τηλεοπτική τρέλα

«Χαστούκισε ένα δάσκαλο»: Νέο challenge στο TikTok προκαλεί τρόμο σε γονείς και εκπαιδευτικούς

Η άλλη κάλτσα: Δάσκαλος διδάσκει μοναδικά στους μαθητές την αποδοχή της διαφορετικότητας