Ψυχοεκπαιδευτικό πρόγραμμα Τέχνης για έφηβους και ενήλικες στην Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης

Ψυχοεκπαιδευτικό πρόγραμμα Τέχνης για έφηβους και ενήλικες στην Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης

Ένα ψυχοεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Τέχνης για έφηβους και ενήλικες για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο 2023 εγκαινιάζει η Κρατική Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης σε συνεργασία με το εργαστήριο γλυπτικής Kuns Studio.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, κεντρικός στόχος του ψυχοεκπαιδευτικού προγράμματος είναι η παροχή ενός πλαισίου ίσων ευκαιριών για γνωριμία και απόλαυση των πολιτιστικών αγαθών και υπηρεσιών τέχνης, καθώς και η καλλιέργεια καλλιτεχνικών δεξιοτήτων και δεξιοτήτων συναισθηματικής νοημοσύνης.

Επισημαίνεται ότι το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο και για ειδικές ομάδες κοινού (ΑμεΑ, νευροαναπτυξιακές διαταραχές) και υλοποιείται μέσα από τη συνεργασία της Ελπίδας Φραγκεσκίδου, ιδρύτριας του εργαστηρίου γλυπτικής Kuns Studio, και της εικαστικής ψυχοθεραπεύτριας Ελένης Πετρίδου Μπουρίτη.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαρτίου, 10:30 -12:30 (για ειδικές ομάδες 12-17 ετών), τη Δευτέρα 13 Μαρτίου, 19:00 -21:00 (για άτομα 18+ ετών) και το Σάββατο 18 Μαρτίου, 10:30 -12:30 (για ειδικές ομάδες 18+ ετών).

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Η ξενάγηση και τα εργαστήρια πραγματοποιούνται στην ελληνική γλώσσα.

Διαβάστε επίσης:

Γονείς μηνύουν την Airbnb μετά τον θάνατο του 19 μηνών μωρού τους σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα

Βελούδινος πουρές πατάτας για το νηστίσιμο τραπέζι και όχι μόνο!

10χρονη με σύνδρομο Down και αλωπεκία αποκτά την περούκα της και το χαμόγελό της δεν περιγράφεται (video)