«Πορεία με Ροζ Φιγούρες»: Φέτος συμμετέχουμε όλοι – Όσο περισσότεροι τόσο πιο δυνατοί!

Τη 15η Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες διοργανώνει φέτος η Europa Donna Κύπρου, με την ευκαιρία του παγκόσμιου μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 5 Οκτωβρίου στις 5.00 μ.μ, με σημείο εκκίνησης, το χώρο στάθμευσης απέναντι από την ΠΑ.ΣΥ.ΔΥ. Οι συμμετέχοντες στην Πορεία, θα κατευθυνθούν προς τα κεντρικά  γραφεία της AstroBank, στη συμβολή των οδών Γρίβα Διγενή και Θεμιστοκλή Δέρβη, όπου θα τοποθετηθούν οι «φιγούρες» και στη συνέχεια θα γίνει επιστροφή στο χώρο εκκίνησης.

Εκεί, θα σχηματιστεί και φέτος για 2η φορά, η πιο μεγάλη ανθρώπινη ροζ κορδέλα, το χαρακτηριστικό σύμβολο ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού. Θα ακολουθήσει εκδήλωση με εδέσματα και μουσική.

Ασθενείς με καρκίνο των ωοθηκών στην πορεία

Στη φετινή Πορεία, η Europa Donna Κύπρου περιλαμβάνει για πρώτη φορά και τις ασθενείς με καρκίνο των ωοθηκών, ο οποίος κατέγραψε 59 νέα περιστατικά κατά το περασμένο έτος στη χώρα μας.

Η Europa Donna Κύπρου, καλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν και φέτος μαζικά στη μεγάλη της Πορεία, να περπατήσουν μαζί της, και να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα ελπίδας και αποφασιστικότητας, προς κάθε γυναίκα και άνδρα που βιώνει καρκίνο του μαστού.

Περπατούμε στην Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες

Όσο περισσότεροι, τόσο πιο δυνατοί.

Σάββατο, 5 Οκτωβρίου

  • Αφετηρία: Χώρος στάθμευσης έναντι ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ στις 5.00 μ.μ
  • Τερματισμός: Χώρος στάθμευσης έναντι ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ στις 6.00 μ.μ

Δωρεάν μεταφορά με λεωφορεία, από όλες τις πόλεις.