Πίστευε ότι το πάρτι γενεθλίων του θα είναι χάλια λόγω covid μέχρι που συνέβη κάτι μαγικό

Ο μάγος Rick Lax ήταν μόλις 5 ετών όταν άρχισε να ασχολείται με ταχυδακτυλουργικά κόλπα. Ένα δώρο από τους γονείς του με μαγικά κόλπα ήταν αρκετό για να ξυπνήσει την αγάπη του για την μαγεία.

Σε όλη την παιδική του ηλικία δεν σταμάτησε να ασχολείται με αυτά τα κόλπα. Μέχρι που τελείωσε το σχολείο και έπρεπε να πάει στο πανεπιστήμιο. Αφού πανεπιστήμιο για μάγους δεν υπήρχε ο Rick σπούδασε νομικά και ασχολήθηκε με αυτά μέχρι τα 27 του, όταν η αγάπη του για την μαγεία ξύπνησε ξανά.

Έκτοτε συνεργάστηκε με τον David Copperfield και άλλους γνωστούς ταχυδακτυλουργούς, ενώ ασχολήθηκε και με την παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών.

Την περασμένη χρονιά βοήθησε πολλούς ανθρώπους να νιώσουν καλύτερα όταν η ψυχολογία τους ήταν άσχημη λόγω της πανδημίας.

Πρόσφατα, δημοσίευσε ένα video στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το οποίο δείχνει τη χαρά που ένιωσε ένα μικρό αγόρι στα γενέθλιά του, τα οποία έκανε καλύτερα Rick…

Ο μικρός πίστευε πως τα φετινά του γενέθλια δεν θα έχουν καμία έκπληξη ή χαρά, αφού λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, τα πάρτι και οι συναθροίσεις απαγορεύονται.

Αυτό που δεν ήξερε ήταν πως η μητέρα του είχε συνεννοηθεί με τον μάγο Lax για μια υπέροχη έκπληξη.

Δείτε στο video πώς λάμπουν τα μάτια του μικρού αγοριού όταν η μητέρα του δεν σταματά να βγάζει δώρα από την χάρτινη σακούλα:

THE BOY’S REACTION WILL MAKE YOU CRY ?❤️

THE BOY’S REACTION WILL MAKE YOU CRY ?❤️

It was his birthday, but of course we couldn’t have the bday party we wanted. Zander had been feeling down all day. So we worked up a little magic surprise to try and cheer him up. We didn’t know it would have this incredible effect!

Δημοσιεύτηκε από Rick Lax στις Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020