«Παραμύθι ν’ αρχινήσει»: Μύθοι, θρύλοι και ιστορίες έρχονται στα Podcasts του Μουσείου Παραμυθιού!

Η τεχνολογία προχωρά και το Μουσείο Παραμυθιού δεν θα μπορούσε να μείνει πίσω… Υιοθετώντας καινοτόμες τεχνολογίες επιθυμεί να καταφέρει την επίτευξη των στόχων που έθεσε με την ίδρυσή του τον Φεβρουάριο του 2017.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο της υιοθέτησης νέων μεθόδων για τη διάδοση της πολιτισμικής μας κληρονομιάς που περιλαμβάνει παραμύθια, θρύλους, μύθους και παραδόσεις από την Κύπρο και την Ελλάδα, την ανάδειξη της οικουμενικότητας των παραμυθιών, τη γνωριμία άλλων πολιτισμών μέσα από τα παραμύθια τους και την ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας, το Μουσείο Παραμυθιού δημιουργεί τη δική του σειρά Podcast με την ονομασία «Fairytale Museum’s Podcast».

Διαβάστε επίσης: «Ταξίδι με τον Ιππότη Δον Κιχώτη»: Μία διαδικτυακή αφήγηση από το Μουσείο Παραμυθιού

«Παραμύθι ν’ αρχινήσει»

Με την πρώτη σειρά των podcasts «Παραμύθι ν’ αρχινήσει» τα παιδιά θα γνωρίσουν μια μεγάλη σειρά από λαϊκά παραμύθια της Κύπρου και της Ελλάδας και θα έρθουν σε επαφή με τον πλούτο και την αξία της προφορικής παράδοσης που από γενιά σε γενιά διασώθηκε ως τις μέρες μας.

Μία σειρά από μοναδικές ιστορίες με δράκους, βασιλοπούλες και ιππότες θα ξετυλιχθούν μέσα από το podcast του Μουσείου Παραμυθιού “Παραμύθι ν’ αρχινήσει” για να κρατήσει συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους!

Κάθε Παρασκευή το Μουσείο Παραμυθιού θα ενημερώνει το κοινό μέσα από τις σελίδες του στα social media (Facebook, Instagram) για τη δημοσίευση ενός νέου podcast το οποίο το κοινό θα μπορεί να το ακούσει μέσα από τις διάφορες πλατφόρμες που διοχετεύεται (Spotify, Apple).

Κάθε Παρασκεύη ένα νέο podcast θα έρχεται από το Μουσείο Παραμυθιού και θα μπορείτε να το ακούσετε πατώντας ΕΔΩ , στο Spotify και στην Apple