Η παράσταση «Τζίνι, Πήτερ Παν: Η ιστορία ξεκινά» επιστρέφει στο Θέατρο Μασκαρίνι

Τα περιοριστικά μέτρα για την διασπορά του κορωνοϊού χαλάρωσαν, τα θέατρα ανοίγουν ξανά και περιμένουν μικρούς και μεγάλους για να απολαύσουν ξανά υπέροχες παραστάσεις. Πάντα, όμως, με τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

ΣτοΘέατρο Μασκαρίνι επιστρέφει η παράσταση «Τζίνι, Πήτερ Παν: Η ιστορία ξεκινά» από την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 10.30 το πρωί.

Από τις 20 Φεβρουαρίου οι παραστάσεις θα διεξάγονται κάθε Σαββατοκύριακο, τα Σάββατα στις 16.30 και τις Κυριακές στις 10.30 το πρωί.

Ο αριθμός των θεατών θα περιορίζεται στα 50 άτομα, συνεπώς κάντε εγκαίρως τις κρατήσεις σας.

Ένα έργο, που σκοπό έχει να φανερώσει, σε μικρούς και μεγάλους, της μεγαλύτερες αξίες αυτής της ζωής. Η πίστη, η καλοσύνη, η αγάπη, η προσφορά και η τιμιότητα θα πρέπει να είναι ο φάρος που φωτίζει τις ψυχές κάθε παιδιού αλλά και κάθε ενήλικα.

Η υπόθεση

Το βράδυ που η μικρή μας ηρωίδα, η Μαίρη Λη, κλείνει τα δώδεκα της χρόνια, έρχεται αντιμέτωπη με τον κύριο Σκοτεινό, που προσπαθεί να εξαφανίσει, μια για πάντα, τα παραμύθια. Έτσι η μικρή Μαίρη Λη, δεν έχει παρά να βάλει μπρος το σχέδιό της, για να σώσει τα παραμύθια κι έτσι κάνει μια ευχή στο πιο λαμπρό αστέρι τ’ουρανού για να την βοηθήσει.

Εμφανίζονται στο παράθυρό της ο Πήτερ Παν και το Τζίνι και μαζί ξεκινούν ένα ταξίδι στα παραμύθια, ψάχνοντας να βρούν τη λύση στο πρόβλημά τους. Ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτεια, δράση, απίστευτες γκάφες και πολύ χιούμορ, που τους βοηθά να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι να πιστεύουμε στον εαυτό μας, τι σημαίνει πραγματική φιλία, αγνή αγάπη, αλλά και το πόσα πολλά μπορούμε να πετύχουμε ενωμένοι. Θα καταφέρει άραγε η Μαίρη Λη, μαζί με τους άλλους ήρωες, να γλιτώσουν απο τον Σκοτεινό και να σώσουν τα παραμύθια;

Οι συντελεστές της παράστασης

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Πέτρος Κονόμου
Παίζουν: Πέτρος Κονόμου, Πέτρος Τίγρης, Ειρήνη Σαλάτα, Άντρη Κούκου, Πόλυς Χατζηκώστα
Μουσική: Στυλιανός Γερασίμου
Χορογραφίες: Αντιγόνη Πασδουρή
Κοστούμια: Κωνσταντίνα Ανδρέου
Αφίσα: Μάρκος Ιούλιος Δρουσιώτης

Πού και πότε:

Θέατρο Μασκαρίνι, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 5, Λατσιά

Τηλέφωνο κρατήσεων: 99528174

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, ώρα: 10.30πμ

Από 20 Φεβρουαρίου:
Κάθε Σάββατο στις 16.30μμ και κάθε Κυριακή στις 10.30 πμ

Κλείστε τις θέσεις σας!