Παππούς πούλησε και το σπίτι του για να σπουδάσει την εγγονή του – Η συγκινητική ανταμοιβή της ζωής

Παππούς πούλησε και το σπίτι του για να σπουδάσει την εγγονή του - Η συγκινητική ανταμοιβή της ζωής

Συγκίνηση έχει σκορπίσει η ιστορία ενός ηλικιωμένου άνδρα, ο οποίος πούλησε το σπίτι του για να σπουδάσει η εγγονή του.

Ειδικότερα, τον Φεβρουάριο του 2021, η εκπομπή «Humans of Bombay» μοιράστηκε μια ιστορία για έναν παππού στην Ινδία ο οποίος πούλησε το σπίτι του για να πληρώσει τις σπουδές της εγγονής του.

Στη συνέντευξή του στο Humans of Bombay (HOB), ο Ντενρζαί Τζι αποκάλυψε ότι αφού έχασε και τους δύο γιους του, έπρεπε να φροντίσει τα εγγόνια και τις νύφες του.

Έχασε και τους δύο γιους του

«Πριν από έξι χρόνια, ο μεγαλύτερος γιος μου έφυγε από το σπίτι, πήγε στη δουλειά ως συνήθως αλλά δεν επέστρεψε ποτέ», είπε ο Τζι. Το σώμα του βρέθηκε μια εβδομάδα αργότερα.

Δύο χρόνια αργότερα, έχασε τον άλλο του γιο, ο οποίος αυτοκτόνησε. Όταν η εγγονή του ρώτησε αν θα έπρεπε να εγκαταλείψει το σχολείο, ο Τζι τη διαβεβαίωσε ότι θα μπορούσε να συνεχίσει την εκπαίδευσή της. Άρχισε να δουλεύει περισσότερες ώρες ως οδηγός, φεύγοντας από το σπίτι στις 6 π.μ. και επιστρέφοντας τα μεσάνυχτα.

«Τις περισσότερες μέρες δεν είχαμε τίποτα να φάμε», είπε ο Τζι στο HOB.

Αλλά όταν η εγγονή του τελείωσε το λύκειο και είπε ότι ήθελε να ταξιδέψει στο Δελχί για να σπουδάσει, ο Τζι ήξερε ότι δεν θα μπορούσε να το αντέξει οικονομικά με το τρέχον εισόδημά του.

Πώς έφτασε στο σημείο να πουλήσει το σπίτι του

«Αλλά έπρεπε να εκπληρώσω τα όνειρά της… με οποιοδήποτε κόστος. Έτσι, πούλησα το σπίτι μας και πλήρωσα τις σπουδές της», είπε. Η σύζυγός του, η νύφη του και τα εγγόνια του έμειναν σε έναν συγγενή του στο χωριό τους ενώ ο Τζι έμεινε στη Βομβάη για να εργαστεί, ενώ κοιμόταν κάθε βράδυ στο αυτοκίνητό του.

Ήταν μια θυσία που έκανε με χαρά προκειμένου να εξασφαλίσει το μέλλον της εγγονής του.

«Ανυπομονώ να γίνει δασκάλα, ώστε να την αγκαλιάσω και να της πω: «Με έκανες τόσο περήφανο». Θα είναι η πρώτη πτυχιούχος της οικογένειάς μας», είπε.

H ανταμοιβή του…

Η ιστορία του Τζι άγγιξε τις καρδιές πολλών στα social media. Έτσι, ξεκίνησε ένας διαδικτυακός έρανος και χιλιάδες άνθρωποι βοήθησαν να συγκεντρωθούν συνολικά 32.000 δολάρια.

«Όλα έγιναν λόγω της αγάπης και της υποστήριξής σας, ο Ντενρζαί Τζι έχει τώρα μια νέο σπίτι και μπορεί να σπουδάσει την εγγονή του», έγραψε το Humans of Bombay.

Διαβάστε επίσης:

Μαμά άνοιξε night club για ανθρώπους με αναπηρίες – Έμπνευση ο 4χρονος γιος της (vid)

Ο Νικόλας μόλις 4 ημερών χειρουργήθηκε στην καρδιά και σήμερα παίζει ποδόσφαιρο – Μη χάνετε την ελπίδα!

Τι σημαίνει να είσαι η μεγαλύτερη σε ηλικία μαμά της παιδικής χαράς – Τρεις σκέψεις που αξίζει να ακούσουμε