«Παιχνίδια στην Άμμο»: Δύο φανταστικά εργαστήρια περιμένουν τα παιδιά μας το ερχόμενο σαββατοκύριακο!

«Παιχνίδια στην Άμμο»: Δύο φανταστικά εργαστήρια περιμένουν τα παιδιά μας το ερχόμενο σαββατοκύριακο!

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ημέρας για τη Θάλασσα στην Κύπρο – European Maritime Day (EMD) in Cyprus το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους, Επαρχίας Λάρνακας διοργανώνει δύο παιδικά εργαστήρια για ηλικίες από 6 μέχρι 12 χρονών.

Το εργαστήρι «Παιχνίδια στην Άμμο» στα πλαίσια του εβδομαδιαίου εργαστήριου του Ιδρύματος «Θεατρικό Παιχνίδι» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Ιουνίου, ώρα 10:00 π.μ. – 11:30 π.μ. στην Αποβάθρα Φοινικούδων. Η συμμετοχή είναι Δωρεάν.

Τα παιδιά, ως μικροί πειρατές, θα περάσουν από διάφορες δοκιμασίες μέσα από τις οποίες θα συλλέξουν τον δικό τους θησαυρό. Στοχος των παιδιών θα είναι να δημιουργήσουν ένα δικό τους έργο τέχνης χρησιμοποιώντας τον θησαυρό που θα συλλέξουν.

Το δεύτερο εργαστήρι «Εκπαιδευτική Πλατεία – Παιχνιδότοπος κοντά στην Θάλασσα», στα πλαίσια του εργαστηρίου του Ιδρύματος «Μικροί Αρχιτέκτονες» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Ιουνίου στις 10:00 π.μ.- 1:00 μ.μ., στην Αποβάθρα Φοινικούδων. Η συμμετοχή είναι Δωρεάν.

Είναι απαραίτητη η προκράτηση θέσεων.

Τα παιδιά, ως μικροί αρχιτέκτονες θα δημιουργήσουν μακέτες εκπαιδευτικής πλατείας στην θάλασσα, όπου θα προσθέσουν τις δικές του ιδέες χρησιμοποιώντας την φαντασία τους και το παιχνίδι.

Σκοπός των εργαστηρίων είναι προώθηση της σημαντικότητας των ωκεανών, των θαλασσών και της θαλάσσιας ζωής στην καθημερινότητα μας, μέσα από δημιουργικούς τρόπους.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στα εργαστήρια επικοινωνήστε στο 24-001502 ή ηλεκτρονικά στο infoyouthfoundationlarnaca@gmail.com και μέσα από τις πλατφόρμες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook και Instagram.

Διαβάστε ακόμα:

Σε έξαρση η οξεία γαστρεντερίτιδα – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε (βίντεο)

«Καφεζουζουνίσματα»: Μαθητές έφτιαξαν το πιο όμορφο καφέ και σέρβιραν για καλό σκοπό (εικόνες)

Οι εορτασμοί του Ιωβηλαίου ολοκληρώθηκαν με την Βασίλισσα να πίνει τσάι με τον Paddington!