Οι εορτασμοί του Ιωβηλαίου ολοκληρώθηκαν με την Βασίλισσα να πίνει τσάι με τον Paddington!

O Paddington αποχαιρετά την Βασίλισσα Ελισάβετ - Το γλυκό σκίτσο που έκανε το γύρο του κόσμου (εικόνα)

Το ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει χιούμορ το έχει αποδείξει πολλές φορές μέχρι σήμερα. Το έκανε, όμως, για ακόμα μία φορά με ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από το ανάκτορο, το οποίο σήμανε την έναρξη της τελευταίας ημέρας των εορτασμών του Ιωβηλαίου.

Σε αυτό η Βασίλισσα πίνει τσάι με τον… Paddington, το αρκουδάκι-σύμβολο της Αγγλίας, το οποίο της εύχεται με τη σειρά του και την ευγνωμονεί για όσα πρόσφερε στο λαό της 70 χρόνια τώρα. Στο δε τέλος του βίντεο, η βασίλισσα χτυπά στον ρυθμό του We Will Rock You το κουταλάκι της στα φλυτζάνια του τσαγιού, δίνοντας έτσι το σύνθημα για να ξεκινήσουν οι συγκλονιστικές συναυλίες που πραγματοποιήθηκαν προς τιμήν της στο Λονδίνο χθες.

«Αποφασισμένη να υπηρετήσει τους Βρετανούς»

Κατά την τελευταία ημέρα των εορτασμών η βασίλισσα Ελισάβετ δημοσίευσε ευχαριστήριο μήνυμα προς όλους και δήλωσε πως παραμένει «αποφασισμένη να υπηρετήσει» τους Βρετανούς,

«Είμαι βαθιά συγκινημένη που τόσοι άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους για να γιορτάσουν το πλατινένιο ιωβηλαίο μου», δηλώνει η βασίλισσα στο μήνυμά της που δόθηκε στη δημοσιότητα από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και το οποίο υπογράφει ιδιοχείρως. «Παραμένω αποφασισμένη να σας υπηρετήσω όσο καλύτερα μπορώ, με τη στήριξη της οικογένειάς μου», προσθέτει.

View this post on Instagram

A post shared by BBC (@bbc)

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν σε υπαίθρια πάρτυ ή παρακολούθησαν παρελάσεις στο κέντρο του Λονδίνου, ενώ εκατομμύρια παρακολούθησαν ζωντανά από την τηλεόραση μια ποπ συναυλία έξω από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η ίδια η βασίλισσα δεν ήταν παρούσα σε πολλές από τις κεντρικές εορταστικές εκδηλώσεις εξαιτίας προβλημάτων κινητικότητας, όμως μπόρεσε να εμφανιστεί χθες στον εξώστη των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ για να χαιρετίσει τα πλήθη που την επευφημούσαν κατά τη σημερινή λήξη των εορτασμών.

View this post on Instagram

A post shared by BBC (@bbc)

Διαβάστε ακόμα:

12 τραγούδια που «μυρίζουν» καλοκαίρι και μας φτιάχνουν τη διάθεση

«Το δέρμα της στέγνωνε σε δευτερόλεπτα και γέμιζε ρωγμές»: Συγκλονίζει μωράκι με ιχθύαση αρλεκίνου

Συναγερμός στη Λάρνακα: Άνδρας πλησιάζει παιδιά έξω από Δημοτικό και τους ζητά να τον ακολουθήσουν