Παγκόσμιο viral η μαμά που θύμισε στην κόρη της να βγάλει το φαγητό από την κατάψυξη μέσω video game

Παγκόσμιο viral η μαμά που θύμισε στην κόρη της να βγάλει το φαγητό από την κατάψυξη μέσω video game

Είναι γεγονός, ότι πλέον υπάρχει ένα τεράστιο χάσμα επικοινωνίας μεταξύ του γονέα και του παιδιού. Αυτή η επικοινωνία πολύ σημαντική για την επίτευξη μιας ουσιαστικής σχέσης. Ωστόσο, εν προκειμένω μία μαμά έκανε ένα βήμα παραπάνω.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η ChaCha Watson, μια μητέρα από το Σικάγο, η οποία έγινε διεθνώς viral, για τον ευρηματικό τρόπο με τον οποίο κατάφερε να προσεγγίσει το παιδί της.

Η Watson ήθελε να πει στην 11χρονη κόρη της, τη Miracle, να βγάλει από την κατάψυξη τα λαζάνια και το σκορδόψωμο, ώστε να τα φτιάξει μόλις επιστρέψει στο σπίτι. Όμως η Mira, όπως την αποκαλεί, δεν σήκωσε το τηλέφωνο, κι έτσι αποφάσισε να την αναζητήσει στο Roblox.

Μία διαδικτυακή πλατφόρμα παιχνιδιών που επιτρέπει στους χρήστες να προγραμματίζουν τα δικά τους παιχνίδια.

Η Watson και η κόρη της παίζουν εδώ και πάνω από ένα χρόνο και τα avatars τους είναι «φίλοι» στο παιχνίδι. Αυτό επέτρεψε στη μητέρα να δει ότι η κόρη της ήταν online και έπαιζε την Cherry Avenue, ένα παιχνίδι τύπου Sims, οπότε αποφάσισε να συνδεθεί κι εκείνη.

«Είμαι μητέρα μονογονεϊκής οικογένειας, θέλω απλώς να βεβαιωθώ ότι περνώ χρόνο με τα παιδιά σου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα, να σιγουρευτώ ότι περνώ ποιοτικό χρόνο μαζί της. Έτσι κατέβασα το Roblox και αυτό ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα που έγιναν ποτέ», δήλωσε στο Fox 32 Chicago.

Πηγή: gazetta

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στις ΗΠΑ: 14χρονος πυροβόλησε 3 φορές στο κεφάλι την φίλη του επειδή ήθελε να χωρίσουν

«Ατρόμητη» πιτσιρίκα λατρεύει τα έντομα… κι εμάς μάς έχει σηκωθεί η τρίχα (βίντεο)

Προσοχή στην κακοκαιρία: Χρήσιμες συμβουλές για να μην πλημμυρίσει το σπίτι ή το κατάστημά μας