Πάφος: «Έφυγε» από τη ζωή το 4χρονο αγγελούδι που κινδύνευσε να πνιγεί σε πισίνα

Έχασε τη μάχη για τη ζωή, τα ξημερώματα της Κυριακής 24 Ιουνίου, το 4χρονο αγγελούδι που βρισκόταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Μακάριο νοσοκομείο ύστερα από παρολίγο πνιγμό σε πισίνα.

Το χρονικό της υπόθεσης:

Το τετράχρονο αγόρι από την Ρωσία που κινδύνευσε να πνιγεί στις 6 Ιουνίου, αργά το απόγευμα σε πισίνα έπαυλης στο χωριό Περιστερώνα του διαμερίσματος Πόλεως Χρυσοχούς όπου παραθέριζε με την οικογένεια του. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αγοράκι διέλαθε της προσοχής των γονιών του και έπεσε στην πισίνα. Ανασύρθηκε από το νερό όπου του παρασχέθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες .

Μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχους και στην συνέχεια στο νοσοκομείο Πάφου. Οι γιατροί στο νοσοκομείο Πάφου κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να σώσουν το αγοράκι ενώ οι γονείς του παρακολουθούσαν με την αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους κάθε ενέργεια των διασωστών και των γιατρών. Υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και στην συνέχεια στήθηκε αερογέφυρα για την έγκαιρη μεταφορά του στο Μακάριο νοσοκομείο. Ελικόπτερο της Αστυνομίας μετέφερε το τετράχρονο αγοράκι από το νοσοκομείο Πάφου στο Μακάριο νοσοκομείο. Η οικογένεια των Ρώσων τουριστών είχε έρθει πριν από μια εβδομάδα στην Κύπρο για διακοπές.

Το άτυχο αγοράκι νοσηλευόταν  μέχρι και χθες στο Μακάρειο Νοσοκομείο όπου δυστυχώς εξέπνευσε.