Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 4χρονου αγοριού – Τι έδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 4χρονου αγοριού - Τι έδειξε

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή, επί της σορού του άτυχου τετράχρονου αγοριού, που ανασύρθηκε νεκρό από πισίνα στην Έμπα, το πρωί της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, τη νεκροτομή διενήργησε η Επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα και ο ιατροδικαστής Ορθόδοξος Ορθοδόξου και σύμφωνα με τα ευρήματά της, ο θάνατος του άτυχου αγοριού προκλήθηκε από πνιγμό εντός ύδατος.

Οι έρευνες της Αστυνομίας

Στο μεταξύ, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, με σκοπό την διερεύνηση των συνθηκών, κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατος του τετράχρονου αγοριού, πώς διέφυγε της προσοχής των γονιών του και κατέληξε στην πισίνα, ενώ διερευνάται η νομιμότητα της παραμονής της οικογένειας από τη Συρία, στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Τρίτης και συγκεκριμένα γύρω στις 10:45 το πρωί, 10:45 το πρωί, τετράχρονο αγοράκι μεταφέρθηκε από τους γονείς του, σε ιδιώτη γιατρό στην Πάφο, αναίσθητο. Ακολούθως, από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρό.

Από τις έρευνες φαίνεται ότι το παιδάκι είχε εντοπιστεί γύρω στις 10:20, από τη μητέρα του στην κοινόχρηστη πισίνα συγκροτήματος διαμερίσματος, όπου διέμενε μαζί με τους γονείς του και αμέσως μεταφέρθηκε από αυτήν και τον πατέρα του, σε ιδιώτη ιατρό. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε αυτό το τραγικό συμβάν διερευνώνται.

Διαβάστε επίσης

Κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική – Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι

«Eξαιρετικά βλαβερά αποτελέσματα» στην ψυχική υγεία των παιδιών και των εφήβων από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης