Οι δύο Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές της Pafos FC μιλούν για τα βιώματά τους σε μαθητές

Οι δύο Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές της Pafos FC μιλούν για τα βιώματά τους σε μαθητές. Στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Α ΄Λυκείου Εθνάρχη Μακαρίου Γ, οι μαθητές και μαθήτριες του Αθλητικού Γυμνασίου και του Αθλητικού Λυκείου Πάφου, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν σήμερα Παρασκευή 17 Νοεμβρίου , να συνομιλήσουν και να πάρουν μαθήματα ήθους και σωστής αθλητικής συμπεριφοράς, από τους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Πάφου, τον αρχηγό της, Jairo da Silva και τον Diogo Dall΄ Igna.

διηγήσεις των δύο αθλητών

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Επαρχιακού Γραφείου Παιδείας, τα παιδιά αφού παρακολούθησαν ένα σύντομο βίντεο για τη ζωή του Jairo, στις φτωχογειτονιές της Βραζιλίας και τις πολλές δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει, τον άκουσαν να διηγείται την πορεία της αθλητικής του καριέρας μέχρι που κατέληξε να αγωνίζεται στην ποδοσφαιρική ομάδα Pafos FC.

διηγήσεις των δύο αθλητών

Μέσα από τις διηγήσεις των δύο αθλητών και τις απαντήσεις που έδωσαν σε πολλές ερωτήσεις που τους υπέβαλαν τα παιδιά , δόθηκε το μήνυμα πως τα όνειρα και οι στόχοι πραγματοποιούνται με αγώνες και συνεχείς προσπάθειες. Κάθε επιτυχία για να επιτευχθεί, περνά μέσα από πολλές αποτυχίες, αλλά πάντα η θέληση και η επιμονή φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα, καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

Πρέσβειρα του Οργανισμού «Λάρνακα 2030» ανακηρύχθηκε η Αννα Βίσση

Τα ιδανικά λουλούδια σύμφωνα με τον μήνα γέννησής σας και το νόημά τους