“Ο Χιονάνθρωπος που δεν ήθελε να λιώσει”: Ακούστε και ξεφυλλίστε μαζί με τα παιδιά το υπέροχο παραμύθι του Μάνου Κοντολέων

“Ο Χιονάνθρωπος που δεν ήθελε να λιώσει”: Ακούστε και ξεφυλλίστε μαζί με τα παιδιά το υπέροχο παραμύθι του Μάνου Κοντολέων

Ο Μάνος Κοντολέων, ένας από τους πιο αγαπημένους Έλληνες συγγραφείς με τον οποίον και εμείς οι ίδιοι μεγαλώσαμε, έγραψε πριν από μερικά χρόνια ένα υπέροχο χειμωνιάτικο παραμύθι.

Για την ακρίβεια, “Ο Χιονάνθρωπος που δεν ήθελε να λιώσει” αποτελεί μια σειρά παραμυθιών που ο συγγραφέας έφτιαξε μαζί με παιδιά, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Παραμύθια γεμάτα από φαντασία και όλη εκείνη την αυθόρμητη ματιά της παιδικής ηλικίας.

Τα παραµύθια του βιβλίου αυτού, λοιπόν, είναι παλιά και αγαπηµένα. Κυκλοφόρησαν για πρώτη φόρα το 1982 από τις Αγροτικές Συνεταιριστικές Εκδόσεις και µε τη βοήθεια της υπέροχης εικονογράφησηςτης Διατσέντας Παρίση το βιβλίο αμέσως έγινε αγαπητό σε µικρούς και µεγάλους.

Σήμερα το βιβλίο κυκλοφορεί μεμονωμένο και συναντά τα παιδιά του Νηπιαγωγείου, τα οποία το λατρεύουν!

Μάλιστα, χάρη στο κανάλι της Ειρήνης Γεροντίτη στο YouTube τα μικρά μας μπορούν να ακούσουν και την αφήγηση του παραμυθιού, καθώς και να παρατηρήσουν τις όμορφες εικόνες του:

Διαβάστε ακόμα:

Αυξάνονται τα κρούσματα στα σχολεία σύμφωνα με το Test to stay – Συνεχίζεται ο εμβολιασμός παιδιών 5-11

«Η 13χρονη κόρη μου μιλά μόνη της στο δωμάτιο ή το μπάνιο. Είναι φυσιολογικό;»

Ομαδικός βιασμός Βρετανίδας: Ανατράπηκε η καταδίκη της από το Ανώτατο Δικαστήριο!