Ομαδικός βιασμός Βρετανίδας: Ανατράπηκε η καταδίκη της από το Ανώτατο Δικαστήριο!

Ομαδικός βιασμός Βρετανίδας: Ανατράπηκε η καταδίκη της από το Ανώτατο Δικαστήριο!

Κοντεύουν τρία χρόνια τώρα που η υπόθεση απασχολεί το νησί και οι ανατροπές δεν έχουν τέλος! Όπως δημοσιεύει σήμερα το Sigmalive, η καταδικαστική απόφαση κατά της Βρετανίδας που ισχυρίστηκε ότι τη βίασε παρέα ανδρών κατά τις διακοπές της στην Κύπρο ανατράπηκε.

Πιο συγκεκριμένα, το Ανώτατο Δικαστήριο ανέτρεψε την καταδικαστική απόφαση κατά της Βρετανίδας, η οποία καταδικάστηκε για δημόσια βλάβη μετά από ψευδή καταγγελία. Πρόκειται για τη Βρετανίδα, η οποία ισχυρίστηκε ότι υπέστη βιασμό σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Αγία Νάπα από ομάδα νεαρών Ισραηλινών.

Τι ακριβώς συνέβη

Κατά την ακρόαση του Σεπτεμβρίου, η νομική ομάδα της 21χρονης Βρετανίδας υποστήριξε ότι το Πρωτόδικο δικαστήριο δεν θα έπρεπε να αποδεχτεί ως στοιχείο τη γραπτή μαρτυρία της 19χρονης, επειδή οι ανακριτές της υπόθεσης την εξασφάλισαν, αφού η νεαρή βρισκόταν στον αστυνομικό σταθμό για επτά ώρες χωρίς δικηγόρο.

Σημειώνεται ότι η νεαρή είχε καταδικαστεί από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου για δημόσια βλάβη μετά από ψευδή καταγγελία και της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με αναστολή.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης η 19χρόνη τότε Βρετανίδα είχε καταγγείλει στην αστυνομία ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από δώδεκα Ισραηλινούς σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Αγία Νάπα στις 17 Ιουνίου 2019. Στη συνέχεια όμως κατηγορήθηκε όταν ανακάλεσε την καταγγελία της για τον βιασμό.

Η νεαρή φαίνεται ότι διατηρούσε σχέση με έναν εκ των Ισραηλινών, τον 19χρονο ποδοσφαιριστή Shimon Yusufov. Στην καταγγελία της είχε αναφέρει ότι ο 19χρονος την κρατούσε κάτω και τη βίασαν δώδεκα άτομα, ενώ τραβούσαν βίντεο με τα κινητά του τηλέφωνα.

Διαβάστε ακόμα:

Θυμάστε την… Octomom που γέννησε οκτάδυμα; Δείτε πώς είναι τα παιδάκια σήμερα (εικόνες)

Σοκ: Μητέρα πέταξε την 3χρονη κόρη της μέσα στο κλουβί με τις αρκούδες! (video)

Οικογένειες του νησιού μας σε απελπισία ζητούν άμεσα γάλατα, πάνες και τρόφιμα