Ο πόλεμος κατά του καρκίνου στα παιδιά και στους εφήβους: Νέα επιτεύγματα

Το ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ για παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην εκδήλωση-σεμινάριο «Ο πόλεμος κατά του καρκίνου στα παιδιά και στους εφήβους: Νέα επιτεύγματα», που διοργανώνεται με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του καρκίνου στα παιδιά και στους έφηβους, την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Προεδρικού Μεγάρου.

Ώρα προσέλευσης 5μμ, ώρα έναρξης 5:30μμ και ώρα λήξης 7:30 μ.μ.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της κας Άντρης Αναστασιάδη, συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας και Επίτιμου Πρόεδρου του Ιδρύματος ΕΛΠΙΔΑ και τη στήριξη του Υπουργού Υγείας δρα Γιώργου Παμπορίδη. Την εκδήλωση στηρίζουν επίσης η Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου, ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος, η Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Λευκωσίας και η Ιατρική Σχολή Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου.


Εκ μέρους του Υπουργού Υγείας, χαιρετισμό θα απευθύνει η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας δρα Χριστίνα Γιαννάκη.

Για λόγους ασφάλειας, κατά την είσοδο στο Προεδρικό Μέγαρο απαιτείται η παρουσίαση της πρόσκλησης και της ταυτότητας.

Απαιτείται, επίσης, να δηλωθεί εκ των προτέρων η συμμετοχή και ο αριθμός ταυτότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 22515354, 99517401 και 99726836.

Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ.