Ο Νικόλας παλεύει ξανά για τη ζωή του και μας χρειάζεται στο πλευρό του!

Ο Νικόλας παλεύει ξανά για τη ζωή του και μας χρειάζεται στο πλευρό του!

Για δεύτερη φορά καλείται να παλέψει για τη ζωή του ο 6χρονος Νικόλας, ο οποίος πριν από δύο χρόνια διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα υψηλού κινδύνου στο τέταρτο στάδιο.

Απο τον Δεκέμβριο του 2020 είχε ξεκινήσει τις χημειοθεραπείες και ενω όλα έδειχναν ότι πήγαιναν καλά, οι τελευταίες εξετάσεις έδειξαν οτι ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρο το σώμα του.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Γερμανία, όπου θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών για δεύτερη φορά, προκειμένου να συνεχίσει τις θεραπείες του.

Όλοι μαζί για τον Νικόλα

Ο 6χρονος Νικόλας χρειάζεται τη βοήθεια μας και σε αυτή την μάχη, για να κερδίσει για ακόμα μια φορά τον καρκίνο.

Η οικογένεια του, λοιπόν, έπειτα από έγκριση του Υπουργείου Εσωτερικών, διεξάγει έρανο με σκοπό την οικονομική κάλυψη της διαμονής αλλά και τη σίτιση τους, έξοδα που όπως είναι γνωστό δεν καλύπτει το Υπουργείο Υγείας.

Το κόστος όπου χρειάζεται να καταβάλλει για το πρώτο δοκιμαστικό εμβόλιο ανέρχεται στα 250.000 ευρώ και έχουν μαζευτεί για αυτό το σκοπό γύρω στις 132.000, οι οποίες βρίσκονται σε ειδικό λογαριασμό.

Στο σχετικό ρεπορτάζ του ALPHA Κύπρου αναφέρθηκε ο λογαριασμό στον οποίον μπορούμε να καταθέτουμε χρήματα για τη στήριξη της οικογένειας:

Διαβάστε ακόμα:

Ξεκληρίστηκε οικογένεια από πυροβολισμούς σε κάμπινγκ – Μοναδικός επιζών ο 9χρονος γιος

Το ξέρατε ότι η Ήβη Αδάμου έχει δύο πανέμορφες αδερφές; (φωτο)

Παράνοια στις ΗΠΑ: 5χρονος έκοβε βόλτες ντυμένος «Τσάκι» προκαλώντας πανικό