Το ξέρατε ότι η Ήβη Αδάμου έχει δύο πανέμορφες αδερφές; (φωτο)

Το ξέρατε ότι η Ήβη Αδάμου έχει δύο πανέμορφες αδερφές; (φωτο)

Πόσο μεγάλη τύχη ο μπαμπάς της Ήβης Αδάμου, αφού πέρα από την πολύ ταλαντούχα κόρη του έχει δύο ακόμα υπέροχες κόρες! Προσθέτοντας και την όμορφη μαμά, έχει σίγουρα λόγους να νιώθει ένας ευτυχής άντρας.

Το ότι η Ήβη Αδάμου έχει δύο ακόμα αδερφές μπορεί να είναι ήδη γνωστό. Το ότι είναι και οι δύο πανέμορφες, αλλά και ότι μοιάζουν πολύ μεταξύ τους, ίσως να μην το γνωρίζατε.

Θα το διαπιστώσετε, όμως, μόλις δείτε την τελευταία κοινή τους φωτογραφία. Οι τρεις τους συναντήθηκαν μετά απο καιρό και πόζαραν στο φακό, με την Κλεοπάτρα Αδάμου να μοιράζεται το ξεχωριστό αυτό κλικ, γράφοντας στη λεζάντα «Αδερφές» και να σημειώνει ότι η ‘Ηβη θα τους λείψει, καθώς λόγω απόστασης δεν έχουν την ευκαιρία να τα λένε συχνά από κοντά.

Πανέμορφες και αγαπημένες οι τρεις αδερφές

Η μεγαλύτερη αδερφή από τις τρεις είναι η Δέσποινα, η οποία περνά την Ήβη κατά δύο χρόνια, άρα είναι σήμερα 31 έτους. Είναι και εκείνη μανούλα, αφού έχει δύο κορίτσια.

Η Κλεοπάτρα είναι μικρότερη από την Ήβη, όμως είναι αυτή που της μοιάζει περισσότερο.

Όσο για την ομορφιά τους; Ο μπαμπάς τους Αδάμου Αδάμου παντρεύτηκε τη μαμά τους Μαριάννα, η οποία έχει καταγωγή από τη Βουλγαρία.

Διαβάστε ακόμα:

Παράνοια στις ΗΠΑ: 5χρονος έκοβε βόλτες ντυμένος «Τσάκι» προκαλώντας πανικό

Παράδειγμα προς μίμηση: Έφηβοι παρέδωσαν στην αστυνομία πορτοφόλι με μεγάλο χρηματικό ποσό

Σαλάτα ζυμαρικών με κοτόπουλο και σάλτσα γιαουρτιού