Ο Νικόλας Μαρκαντώνης με 18,43 μας στέλνει ένα μήνυμα δύναμης – Συγκλονίζει η μητέρα του

Ο Νικόλας Μαρκαντώνης με 18,4 μας στέλνει ένα μήνυμα δύναμης - Συγκλονίζει η μητέρα του

Πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και ο αδιάκοπος αγώνας της μητέρας του, Γιούλας Πιτσιαλή, για το δικαίωμα της πρόσβασης στις Παγκύπριες, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα, και ο Νικόλας Μαρκαντώνης κατάφερε να δώσει εξετάσεις.

Σήμερα ο Νικόλας με γενικό βαθμό 18,43 απέδειξε, ότι όποιος έχει σθεναρή θέληση μπορεί να πετύχει τα πάντα.

Το μήνυμα της μητέρας του μετά την αποφοίτησή του μάς συγκινεί όλους και μας στέλνει ένα σπουδαίο μήνυμα δύναμης. 

«Νικόλας Μαρκαντώνης , τμήμα Γ6 , Λυκείου Παλλουριώτισας κρίνεται άξιος απόλυσης με γενικό βαθμό 18,43 «πολύ καλά» ! Ναι τα κατάφερες Νικόλα , κόντρα σε όλους όσους δεν πίστεψαν σε σένα. Νίκησες τους κύκλωπες , πέρασες από τις συμπληγάδες , από όλα τα εμπόδια που έστηναν μπροστά σου στα πρώτα χρόνια της σχολικής σου ζωής. Βρήκες το λιμάνι σου , στο σχολείο σου , βρήκες μια δευτερη οικογένεια τους καθηγητές και τους συμμαθητές σου, και μοιράστηκες εμπειρίες και όμορφες στιγμές. Είμαστε περήφανοι για σένα , όλοι μας! Αυτό το ταξίδι το ολοκλήρωσες με επιτυχία. Ευχομαι να ξεκινήσεις ενα άλλο εξ ίσου όμορφο. Άλλωστε το ταξίδι της ενήλικης ζωής σου τώρα αρχίζει , με θεμέλια όλα όσα διδάχτηκες , όλα όσα έμαθες και ένοιωσες. Δεν έχεις όρια Νικόλα μου , το απέδειξες , μπορείς να ονειρεύεσε και άλλα ταξίδια , και εμείς θα είμαστε δίπλα σου , να ρίχνουμε μαζί τους τοίχους.. Ευχαριστούμε την οικογένεια μας στο Λύκειο Παλλουριώτισας για το όμορφο ταξίδι. @Constantinos Malekkides «ολοζώντανη σκιά του Νικόλα μας» τα καταφέρατε ! Άξιοι ! Εύχομαι το πανεπιστήμιο Κύπρου να σας ανοίξει τις πόρτες για ακόμη ενα υπέροχο ταξίδι!

Να σημειώσουμε, πως ο Νικόλας έγινε το πρώτο παιδί που έλαβε διαφοροποιημένο γραπτό στις Παγκύπριες Εξετάσεις και για να γίνει αυτό εφικτό, έλαβε δράση η Επίτροπος Διοικήσεως, η οποία έστειλε δεσμευτική σύσταση προς το Υπουργείο Παιδείας, καλώντας το να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες και σε διαφορετική περίπτωση, θα υπήρχαν επιπτώσεις.

Διαβάστε επίσης:

Έμιλυ Κολιανδρή: «Ο παπάς αρνιόταν να με βαφτίσει» – Η αληθινή ιστορία για το όνομά της

Τι συμβαίνει στο Κέμπριτζ; Νεκροί πέντε φοιτητές μέσα σε τέσσερις μήνες

Πανσέληνος του Ελαφιού: Από πού πήρε το όνομά του το ολόγιομο φεγγάρι του Ιουλίου