Έμιλυ Κολιανδρή: «Ο παπάς αρνιόταν να με βαφτίσει» – Η αληθινή ιστορία για το όνομά της

Έμιλυ Κολιανδρή: «Ο παπάς αρνιόταν να με βαφτίσει» - Η αληθινή ιστορία για το όνομά της

Για τα παιδικά της χρόνια, αλλά και την απίστευτη ιστορία πίσω από το όνομά της μίλησε η αγαπημένη ηθοποιός Έμιλυ Κολιανδρή, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό OK!

Αποκαλύπτοντας την ιστορία του ονόματός της η Έμιλυ Κολιανδρή ανέφερε:  «Βασικά ήθελαν να με βγάλουν Εμμανουέλα, αλλά το ’79 που με βάφτισαν έκανε τεράστια επιτυχία μια σειρά από ερωτικές ταινίες, η Εμμανουέλα, και ο παπάς της εκκλησίας δεν δέχτηκε να με βγάλει με αυτό το όνομα. Έτσι, προτίμησαν το Έμιλυ, αλλά στην Κύπρο με φωνάζουν Μανωλίτα».

«Η μαμά μου γεννήθηκε στην Κέρκυρα, όπου και γνώρισε τον πατέρα μου όταν σπούδαζαν και οι δύο Αγγλική Φιλολογία. Ερωτεύτηκαν και αποφάσισαν μετά τις σπουδές τους να πάνε να ζήσουν στην Κύπρο. Έχω μια αδελφή, 4 χρόνια μεγαλύτερή μου, επίσης καθηγήτρια Αγγλικών. Μόνο εγώ ξέφυγα! Τα παιδικά μου χρόνια ήταν τόσο ανέμελα και ξέγνοιαστα που το φέρω λίγο βαρέως σε σχέση με το πώς μεγαλώνουν τα δικά μου παιδιά. Ζούσα δίπλα στη θάλασσα, πάνω σε ένα ποδήλατο από μικρή ηλικία, χωρίς να έχουμε την αίσθηση του κινδύνου. Φεύγαμε το απόγευμα και επιστρέφαμε όταν νύχτωνε. Αυτό ήταν το σημάδι ότι πρέπει να γυρίσουμε. Νιώθω πως αυτό έχει παρέλθει, δεν υπάρχει περίπτωση να το ζήσουν τα σημερινά παιδιά», ανέφερε η ηθοποιός.

Η Έμιλυ Κολιανδρή είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό, Χρήστο Λούλη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Διαβάστε επίσης:

Κραυγή από Νιγηριανούς φοιτητές στα Κατεχόμενα: «Μας φέρονται απάνθρωπα»

Τι συμβαίνει στο Κέμπριτζ; Νεκροί πέντε φοιτητές μέσα σε τέσσερις μήνες

Μοναδικό θέαμα: Αυτή είναι η βαθύτερη φωτογραφία του σύμπαντος που έχει τραβηχτεί ποτέ (εικόνα+vid)