Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πάντρεψε τον τρίδυμο αδερφό του στην Κύπρο! (εικόνες)

Μια από τις ωραιότερες μέρες της ζωής της έζησε χθες η οικογένεια Αργυρού, αφού ο Παύλος Αργυρός, ο τρίδυμος αδερφός του Κωνσταντίνου Αργυρού, παντρεύτηκε την Κύπρια εκλεκτή της καρδιάς του.

Ο λόγος για την Άννα Μαρία Αναξαγόρου που είναι μοντέλο, ενώ η μαμά της είναι από τις Φιλιππίνες -εξ ου και η εξωτική ομορφιά της. Η ίδια, αφού έλαβε τον τίτλο Miss Τουρισμός στην Κύπρο το 2010, πλέον εργάζεται ως yoga instructor στην Ελλάδα.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν από έναν χρόνο με πολιτικό γάμο. Τώρα ακολούθησε και ο θρησκευτικός, ο οποίος έλαβε χώρα στον Πύργο Μελισσουργού. Το παρόν έδωσαν οι πιο στενείς συγγενείς και φίλοι ενώ ο τραγουδιστής ανέλαβε να διασκεδάσει τους καλεσμένους στη δεξίωση που θα ακολουθήσει.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το 2018, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε παντρέψει και την αδελφή του Κατερίνα με τον εκλεκτό της καρδιάς της. Τώρα λοιπόν είναι ο μοναδικός από τα τρίδυμα που παραμένει ανύπαντρος.

Στην τελετή, ο δημοφιλής τραγουδιστής εμφανίστηκε ντυμένος με ένα υπέροχο κοστούμι. Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, την παράσταση έκλεψε με το τραγούδι του.

Διαβάστε ακόμα:

Μεταφορά μαθητών από πόρτα σε πόρτα: Αυτά είναι τα 11 Δημοτικά που μπαίνουν στο πρόγραμμα

Θέλεις να κερδίζεις πάντα στο παιχνίδι με τη δαγκάνα; Δες αυτό το βίντεο!

«Σε θαύμασα μικρέ μου άνθρωπε… Άραγε, θα είμαι αντάξιά σου;»