Ο εγγονός του Πρ. Αναστασιάδη τελείωσε το Δημοτικό και η περήφανη μαμά του συγκινεί με την ανάρτησή της

Μια όμορφη οικογένεια έχει δημιουργήσει η κόρη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, Ινώ με τον επιχειρηματία Γιάννη Μισιρλή.

Μαζί έχουν αποκτήσει δύο γιους τον Γιώργο και τον Νίκο. Ο πρώτος αποφοίτησε εχθές από το Δημοτικό του και η μητέρα του συγκινημένη ανήρτησε μια φωτογραφία του συνοδεύοντάς της με τα πιο τρυφερά λόγια.

«Δεν μπορώ με λόγια να περιγράψω το πως νιώθω σήμερα… μια μέρα πολύ φορτισμένη με αισθήματα συγκίνησης… και το μέγα ερώτημα πως πέρασαν έτσι γρήγορα τα χρόνια! Πότε βγήκαμε από την κλινική κρατώντας σε αγκαλιά φοβισμένοι ως νέοι γονείς! Το μόνο που ξέραμε ήταν ότι σε λατρεύαμε από την πρώτη στιγμή που ακούσαμε το χτύπο της καρδιάς σου!

Διαβάστε ακόμη: Οι συγκινητικές ευχές της Ινώς Αναστασιάδη στον πατέρα της για τα γενέθλιά του (φωτογραφία)

Λατρεμένε μας γιέ, είμαστε και θα είμαστε ΠΑΝΤΑ στο πλευρό σου, σε κάθε δυσκολία σε κάθε χαρούμενη στιγμή, στις επιτυχίες και στις αποτυχίες σου, στις δοκιμασίες σου και στις χαρές σου! Να σέβεσαι πάντα τον εαυτό σου για να μπορείς να σέβεσαι και τους γύρω σου. Τον σεβασμό δεν τον απαιτούμε αλλά τον κερδίζουμε! Να αγαπάς τον εαυτό σου για να μπορείς να αγαπήσεις και να σε αγαπήσουν, να μην κρίνεις για να μην κριθείς!

Αξίες και εφαλτήρια στη ζωή μας που δεν χάνονται ποτέ και μας καθοδηγούν για πάντα! Είμαι πραγματικά πολύ περήφανη για σένα, είσαι ένα αξιολάτρευτο μωρό! Είμαι στο πλευρό σου ΠΑΝΤΑ!»

View this post on Instagram

Δεν μπορώ με λόγια να περιγράψω το πως νιώθω σήμερα….μια μέρα πολύ φορτισμένη με αισθήματα συγκίνησης…..και το μέγα ερώτημα πως πέρασαν έτσι γρήγορα τα χρόνια! Πότε βγήκαμε από την κλινική κρατώντας σε αγκαλιά φοβισμένοι ως νέοι γονείς! Το μόνο που ξέραμε ήταν ότι σε λατρεύαμε από την πρώτη στιγμή που ακούσαμε το χτύπο της καρδιάς σου! Λατρεμένε μας γιέ, είμαστε και θα είμαστε ΠΑΝΤΑ στο πλευρό σου, σε κάθε δυσκολία σε κάθε χαρούμενη στιγμή, στις επιτυχίες και στις αποτυχίες σου, στις δοκιμασίες σου και στις χαρές σου! Να σέβεσαι πάντα τον εαυτό σου για να μπορείς να σέβεσαι και τους γύρο σου. Το σεβασμό δεν το απαιτούμε αλλά τον κερδίζουμε! Να αγαπάς τον εαυτό σου για να μπορείς να αγαπήσεις και να σε αγαπήσουν, να μην κρίνεις για να μην κριθείς! Αξίες και εφαλτήρια στη ζωή μας που δεν χάνονται ποτέ και μας καθοδηγούν για πάντα! Είμαι πραγματικά πολύ περήφανη για σένα, είσαι ένα αξιολάτρευτο μωρό! Είμαι στο πλευρό σου ΠΑΝΤΑ!

A post shared by Ino N. Anastasiades (@ino.n.anastasiades) on

Η φωτογραφία απεικονίζει τον πρωτότοκο γιο της Ινούς Αναστασιάδη στην τελευταία του μέρα στο Δημοτικό και αντίστοιχα στην πρώτη του.