Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η νέα Υπουργός Ενέργειας Νατάσα Πηλείδου

Την πιο δημιουργική και όμορφη περίοδο της ζωής της φαίνεται να διανύει η νέα Υπουργός Ενέργειας της Κύπρου, Νατάσα Πηλείδου.

Εχθές ανακοινώθηκε πως αναλαμβάνει το Υπουργείο Ενέργειας της Κύπρου, αφού διετέλεσε από το 2018 υφυπουργός Ναυτιλίας, ενώ περιμένει το δεύτερο παιδί περίπου στα τέλη του Ιουλίου.

Μιλώντας στη μεσημβρινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και αναφερόμενη στο γεγονός ότι αναλαμβάνει το πηδάλιο του Υπουργείου Ενέργειας σε μια περίοδο όπου εγκυμονεί, η κυρία Πηλείδου είπε πως «είναι σημαντικό στην κοινωνία να αποδεχόμαστε ότι οι γυναίκες είναι και μητέρες, έχουν κι άλλες ευθύνες και πως όλα μπορούν να συνδυάζονται με εποικοδομητικό τρόπο και να γίνεται εξίσου καλή δουλεία».

Ερωτηθείσα κατά πόσον θα εξαντλήσει το δικαίωμα της άδειας μητρότητας που της παρέχεται, η κυρία Πηλείδου είπε πως δεν σκοπεύει να κάνει χρήση όλης της άδειας, όπως άλλωστε δεν έκανε και όταν γέννησε την κόρη της πριν από 3,5 χρόνια.

Η Νατάσα Πηλείδου είναι παντρεμένη από το 2016 και έχει ήδη ένα κοριτσάκι, ενώ αναμένει το τέταρτο μέλος της οικογένειάς της στις 30 Ιουλίου.