Έμιλυ Γιολίτη: Στην ορκομωσία της αγκαλιά με τα δυο της παιδιά – Το μήνυμά της ως μητέρα εφήβων! (φωτογραφίες)

Επίσημα από σήμερα Υπουργός Δικαιοσύνης της Κύπρου είναι η νομικός, Έμιλυ Γιολίτη.

Στις 10 το πρωί κατέφθασε η Έμιλυ Γιολίτη στην αίθουσα όπου θα πραγματοποιηθούν οι τελετές διορισμών και παράδοσης-παραλαβής των Υπουργείων.

Σε αυτή την τόσο σημαντική μέρα, από το πλευρό της δημοφιλούς δικηγόρου δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες το παρόν στο Προεδρικό Μέγαρο, έδωσαν τόσο η μητέρα και τα δύο της παιδιά, όσο και ο σύντροφός της Χρύσανθος Τσουρούλλης.

Η Έμιλυ Γιολίτη είναι μαμά δύο παιδιών της 11χρονης Ιόλης και ενός 17χρονου αγοριού, του Παντελή!

Το μήνυμά της ως μητέρα δύο εφήβων

Μιλώντας ως μητέρα εφήβου και Υπουργός Δικαιοσύνης – πλέον-, από το Προεδρικό Μέγαρο, η Έμιλυ Γιολίτη, εστίασε στο ζήτημα των ναρκωτικών και της οδικής ασφάλειας λέγοντας ότι δεν νοείται να χάνονται τόσες ζωές εν καιρώ ειρήνης.

Αναφέρθηκε επίσης στο θέμα της μεταρρύθμισης της δικαιοσύνης, ένα έργο που έχει είπε την σφραγίδα του Ιωνά Νικολάου και πρόσθεσε ότι θα εργαστεί με ταχύτητα και αποφασιστικότητα συνδέοντας την επιτάχυνση απονομής δικαιοσύνης με το ζήτημα του εκσυγχρονισμού των δικαστηρίων.

«Ως υπηρέτης της Δικαιοσύνης, υπόσχομαι να υπερβάλω εαυτό και να εργαστώ για την ισονομία και την ασφάλεια των πολιτών. Προσβλέπω σε άριστη συνεργασία με τον Γιώργο Σαββίδη στο νέο έργο που αναλαμβάνει»