Ο αεροσυνοδός της καρδιάς μας: Δείτε τι έκανε όταν ένα μωρό άρχισε να κλαίει στην πτήση!

Ο αεροσυνοδός της καρδιάς μας: Δείτε τι έκανε όταν ένα μωρό άρχισε να κλαίει στην πτήση!

Όσοι έχουμε παιδιά ξέρουμε πολύ καλά πόσο στρεσογόνο είναι να βρισκόμαστε σε δημόσιο χώρο με ένα μωρό που κλαίει γοερά. Πόσο μάλλον, όταν πρόκειται για έναν κλειστό χώρο, όπως η καμπίνα του αεροπλάνου, όπου οι περισσότεροι επιβάτες επιθυμούν απόλυτη ηρεμία και ησυχία.

Γνωρίζοντάς το αυτό πολύ καλά, ο αεροσυνοδός της φωτογραφίας, σε πτήση της εταιρείας Southwest, έκανε αυτό που λίγοι συνάδελφοί του θα επιχειρούσαν, αποδεικνύοντας πόσο υπέροχοι είναι ορισμένοι άνθρωποι και πως -ευτυχώς- η καλοσύνη δεν έχει λείψει εντελώς από αυτόν τον κόσμο…

Ο αεροσυνοδός της καρδιάς μας: Δείτε τι έκανε όταν ένα μωρό άρχισε να κλαίει στην πτήση!

Το περιστατικό περιγράφει η Carrie Jaboor, επιβάτης της εν λόγω πτήσης λέγοντας: “Έλιωσα… Ήταν μια μαμά και τα δύο μικρά κοριτσάκια της μπροστά μου, στο αεροπλάνο, και το μωρό της ξαφνικά άρχισε να ουρλιάζει και να μην σταματά το κλάμα. Ο υπάλληλος της αεροπορικής τότε, ζήτησε από τη μαμά να τον ακολουθήσει στο πίσω μέρος του αεροπλάνου. Κοιτάζοντας -από περιέργεια- πίσω, τον είδα να φυσά σαπουνόφουσκες στο μωρό, μέχρι που εκείνο σταμάτησε να κλαίει και έπειτα να δίνει χαρτομάντιλα στη μητέρα, την οποία επίσης είχαν πιάσει τα κλάματα! Υπάρχουν ορισμένοι πραγματικά καλοί άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο…”

Εννοείται, ότι η ανάρτηση της εν λόγω επιβάτη έλαβε χιλιάδες επαινετικά σχόλια, ενώ δεν ήταν λίγες οι μαμάδες που σχολίασαν, ότι είναι σύνηθες για τα μωράκια να κλαίνε στις πτήσεις, καθώς από την έντονη αλλαγή πίεση πονούν τρομερά τα αυτάκια τους. Κρατήστε το στο μυαλό σας αυτό και ζητήστε τη συμβουλή του παιδιάτρου σας, την επόμενη φορά που θα ταξιδέψετε αεροπορικώς με το μωρό σας!

Πηγή: LoveWhatMatters

Διαβάστε ακόμα:

Εξοργίζει η ποινή στον 70χρονο παππού που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση των εγγονιών του

Τι είναι η καλοκαιρινή απώλεια μάθησης; Συμβουλές και δραστηριότητες για γονείς

Η Μέγκαν Μαρκλ έκλεισε τα 40 και τα γιόρτασε με ένα βίντεο που κάθε εργαζόμενη γυναίκα αξίζει να δει!