Τον γύρο του κόσμου έκανε η χθεσινή είδηση για τον 5χρονο, στις ΗΠΑ, ο οποίος, αφού τσακώθηκε με τη μητέρα του, έκλεψε το αυτοκίνητο των γονιών του, με σκοπό να πάει να αγοράσει το αγαπημένο του πανάκριβο ιταλικό αυτοκίνητο! Ευτυχώς, έτυχε να τον σταματήσει η Αστυνομία στον δρόμο και να επιστρέψει το παιδί στο σπίτι του.

Ο Adrian Zamarripa, ο οποίος θα κλείσει τα 6 τον άλλο μήνα, κατάφερε να μην τρακάρει στον αυτοκινητόδρομο από θαύμα! Η καλή του τύχη, ωστόσο, συνεχίστηκε την επόμενη ημέρα, αφού η ιστορία του έγινε γνωστή στα μέσα ενημέρωσης.
Ένας γείτονάς του που έμαθε για το παιδί, ο οποίος τυγχάνει να είναι κάτοχος Lamborghini, επικοινώνησε με την οικογένεια και πρότεινε να πάει τον Adrian μια βόλτα –στη θέση του συνοδηγού αυτή τη φορά!

Έτσι κι έγινε, λοιπόν, και ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας οι φωτογραφίες του μικρού από την… βόλτα της ζωής του, παρέα με τη μαμά του, και με οδηγό τον νέο του φίλο!
Μιλώντας αργότερα στα μέσα ενημέρωσης, ο γείτονας ιδιοκτήτης της Lamborghini δήλωσε πως θαύμασε το θάρρος του μικρού να βγει έξω και να κυνηγήσει το όνειρό του και, παρά τη μικρή του ηλικία και την έλλειψη γνώσεων, να βρει τον τρόπο να οδηγήσει το οικογενειακό αυτοκίνητο! “Ήθελα απλά να του δείξω, ότι τα όνειρά του δεν είναι όσο ανέφικτα μπορεί κανείς να νομίζει…” είπε ο ίδιος.

Όσο για τη μητέρα του, η ίδια είπε ότι χαίρεται που μετά τον τρόμο που το συμβάν προκάλεσε στην οικογένεια, το παιδί της έζησε το όνειρό του.
Τέλος, ο αστυνομικός που σταμάτησε τον μικρό, δήλωσε αργότερα, ότι φοβάται πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το παιδί βγήκε στους δρόμους κρυφά με το αμάξι της οικογένειας…
Πηγή: dailymail.co.uk









